---> Ölümcül Saç Modeli ilginc :
Sewde Bayan Üye 5 Tem 2013 #62 ---> Ölümcül Saç Modeli Evet Havaya Doğru BağLamak Benimde Tarzımda DeğiL Zaten
| kimsesiz | Bayan Üye 15 Eyl 2013 #63 ---> Ölümcül Saç Modeli Vay bee kaç yıl olmuş ben bu konuyu açalı hala güncel ^^
M MaviLenS Bayan Üye 28 Ara 2013 #66 ---> Ölümcül Saç Modeli İğrenç bir durum ama kız birkere takılsa farkederdi ? :S
A alig90 Kayıtlı Üye 30 Ocak 2014 #67 ---> Ölümcül Saç Modeli bunu duymuştum ya belki insanlar o yüzden bıraktı bu saç modelini cidden :/
ShEkErqirl Bayan Üye 30 Ocak 2014 #69 ---> Ölümcül Saç Modeli bunu daha önce bir yerde görmüştüm ama paylaştığın için sağol
Mazoşist. Kayıtlı Üye 15 Haz 2014 #73 ---> Ölümcül Saç Modeli Kafanda Örümcek Olacak ve Hissetmeyeceksin Öyle Mi Çok Saçma Geldi Bana Açıkcası. Paylaşım İçin Teşekkürler
---> Ölümcül Saç Modeli Kafanda Örümcek Olacak ve Hissetmeyeceksin Öyle Mi Çok Saçma Geldi Bana Açıkcası. Paylaşım İçin Teşekkürler
sena61 Bayan Üye 16 Haz 2014 #74 ---> Ölümcül Saç Modeli Hiç mi rahatsız olmamış saçını yıkamadan durarak
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 Haz 2014 #78 ---> Ölümcül Saç Modeli bu haberi biliyorum okuımustumm daha once emegine saglık