bir buçuk yıl önce kanserden ölen bir kıza aşığım çoğu insan bunun psikolojik bi sorun olduğunu düşünüyor ama elimde değil insan kime aşık olacağını secemiyor. son günlerine kadar onun yanındaydım ama ona aşık olduğumu hiç söyliyemedim en büyük pişmanlığımda budur. hiç dönmiycek birini beklemek çok zor kendimi avutmak için resim yapmaya başladım en çok hüzünlü yüzler çiziyorum belki bu yüzden
gideli 454 gün oldu 2 doğum günü geçti 9 ekimde 18 oldu ama hala 16'sında ben onsuz mutlu olamıyorum Allah korkum olmasa intiharı deniyebilirdim ama bunun ona kavuşma olmıyacağını biliyorum bende bekliyorum ölü gelinime kavuşacağım günü yazdıklarınıza çok teşekkür ediyorum bu konuda çok fazla yardıma ihtiyacım olduğunun farkındayım
Allah korusun yaşıyo da olabilirdi.
'sertap erener - unutursun' bu şarkı sana gelsin.
birlikte bir yaşanmışlığınız oldu mu?hayır,platonik bir durumu aşk sanman yersiz olmuş.daha yaşın kaç senin?aşk bu senin anlattığın değildir.sen çaresiz kalınışa karşı savaş açarken ve bunun farkında olamazken yenilmişlik duygunu aşk sanıyorsun....çaresizliğini aşk sanıyorsun.bugünlerine dönüp baktığında aşk olmadığını anlayacaksın...yazık şu haline yaşının en güzel çağlarına....dert edersen merak etme sende bir kanser adayı olursun kavuşmanıza bir engel kalmaz arkadaşım.gerçekleri duymak seni kendine getirecektir.eğer bu yazdıklarıma kızdığını hissediyorsan benden sana bir dost tavsiyesi olsun hemen dr.a git...intihara eğilimli bir durum senin psikolojik açını bana hemen anlatıyor...yok yazdıklarıma kızmıyor ve anlamaya çalışıyorsan dediklerimi bir umut vardır senin için ama yine de bir dr.desteği al...yapmıyor musun kendini başka uğraşlara ver gez toz ...vs.yaşam bir an'dır...bir çizgi kadar yakınken ölüme neden yaşamı bu kadar zehir edersiniz kendinize?[MENTION=129837]zaman93[/MENTION] oku bu yazdıklarımı............
bir buçuk yıl önce kanserden ölen bir kıza aşığım çoğu insan bunun psikolojik bi sorun olduğunu düşünüyor ama elimde değil insan kime aşık olacağını secemiyor. son günlerine kadar onun yanındaydım ama ona aşık olduğumu hiç söyliyemedim en büyük pişmanlığımda budur. hiç dönmiycek birini beklemek çok zor kendimi avutmak için resim yapmaya başladım en çok hüzünlü yüzler çiziyorum belki bu yüzden
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.