ölü bir kıza aşığım

zaman93

Kayıtlı Üye
bir buçuk yıl önce kanserden ölen bir kıza aşığım çoğu insan bunun psikolojik bi sorun olduğunu düşünüyor ama elimde değil insan kime aşık olacağını secemiyor. son günlerine kadar onun yanındaydım ama ona aşık olduğumu hiç söyliyemedim en büyük pişmanlığımda budur. hiç dönmiycek birini beklemek çok zor kendimi avutmak için resim yapmaya başladım en çok hüzünlü yüzler çiziyorum belki bu yüzden

---> ölü bir kıza aşığım

bir buçuk yıl önce kanserden ölen bir kıza aşığım çoğu insan bunun psikolojik bi sorun olduğunu düşünüyor ama elimde değil insan kime aşık olacağını secemiyor. son günlerine kadar onun yanındaydım ama ona aşık olduğumu hiç söyliyemedim en büyük pişmanlığımda budur. hiç dönmiycek birini beklemek çok zor kendimi avutmak için resim yapmaya başladım en çok hüzünlü yüzler çiziyorum belki bu yüzden

Zamanla geçecektir kardeşim..Zaman neyi unutturmuyor ki..Unutmamanızın asıl sebebi sizin yazdığınız gibi pişmanlık olabilir..

---> ölü bir kıza aşığım

Kalbini toprağa gömmüşsün arkadaşım. Kimse seni yadırgayamaz bu yüzden ..

---> ölü bir kıza aşığım

vay be..ne guzel insansin sen...cogu simdilerde canli saglam olan sevgilisini karisini kocasini birakiyor aldatiyoar bilmem neler neler

sense toprakdaki canini bekliyor hala SEVIYORSUN

Elinden opmek isterdim :)

ALLAH sabir versin...cizimlerinede devam et...

INSALLAH yine kalbine derman olucak 2 cift goz bulucaksin.

Herkesede ince bir sitem ile; Sevginin Kiymetini Bilin.

sevgilerimle
Sezen.

---> ölü bir kıza aşığım

Çok üzüLdüm rabbim sizi öbür tarafta kavuşturur inşallah

---> ölü bir kıza aşığım

Allah Sabırlar Versin Ailesine Sevenlerinede...
Garip Birşey'dir. Bir Merhum'e ye Aşık Olmak Herhalde.
Mezarının Başına Her Gittiğinde Söylemelisin Bence...

---> ölü bir kıza aşığım

gideli 454 gün oldu 2 doğum günü geçti 9 ekimde 18 oldu ama hala 16'sında ben onsuz mutlu olamıyorum Allah korkum olmasa intiharı deniyebilirdim ama bunun ona kavuşma olmıyacağını biliyorum bende bekliyorum ölü gelinime kavuşacağım günü yazdıklarınıza çok teşekkür ediyorum bu konuda çok fazla yardıma ihtiyacım olduğunun farkındayım

---> ölü bir kıza aşığım

öncelikle böyle Kisilige sayip oldugun icin seni tebrik ediyorum bu zamanda böyle asklar sevgiler varmidir diyorum ben . Kiz cok sansliymis ama bunu ona sona olsada söylememen kötü olmus ....Umarim kendini yakin zamanda toparlarsin .

---> ölü bir kıza aşığım

Günler, haftalar, aylar geçiyor..Aklıma geliyorsun sonra, dönecektin ya hani........Kafamı kaldırıyorum gökyüzüne,-NE KADAR KALDI ? -Uyu diyor Tanrı AZ KALDI !-Kaç durak var daha ? Nerede ineceğiz ?-CEHENNEMİN DİBİNDE diyor Tanrı, UYU AZ KALDI !

---> ölü bir kıza aşığım

Çok zor gerçekten ama kimse seni bu yüzden yargılayıp ta sana sorunların var diyemez diyenlerin kendi sorunu olur bu ancak ama zman la unutucaksın demiyorum ama yokluguna alışıp içindekiler yavaş yavaş sönücek sadece sabır...Allah herşeyin en iyisini bilir sanada böyle bi kalp vermiş..Allah kalbinin güzelligini bozmasın inşallah..arkadaşım

---> ölü bir kıza aşığım

Bazen ne kadar mutlu olursan ol hangi mekanda olursan ol trilyonlar çıksın sana Hiç olmayacak bir şarkı çıkar ' O ' an ve aklına geliverir. Eğer gerçekten sevmiyorsan devam edersin sevinçlerine eğer gerçekten seviyor isen de o trilyonlar çaresiz kalır yanında. Allah yardımcın olsun kardeşim durumun çok vahim.

Allah karşına hayırlısı kim ise onu çıkarsın. Körü körüne de kilitleme kendini. Dünyaya getireceğin çocukları düşünsene. İlerde senin kızın da oğlun da senin gibi yetişecek ve belki de kitaplara konu olacak aşklar olacak.

Allaha emanet ol kardeşim benim, başın sağolsun

---> ölü bir kıza aşığım

çocukken yağmurun yağmasını dört gözle beklerdik inciyle yağıncada habersizce evden çıkıp neşeyle çığlık çığlığa ıslanırdık sonra anneleriniz gelir azarlıyarak çekiştire çekiştire zar sor eve sokarlardı bizi azar ordada sürerdi ama kafalarımız kurulanırken biz havlunun altından içten içe kıkırdar hiç duymazdık bile o azarları
izmire çok yağmur yağdı ama biz hiç ıslanamadık tabiki o deli kız rahat duramadı yine hastalığının ağırlığına rağmen yine kaçıp dışarı ıslanmış ben olmadan çocukluk zamanlarındaki gibi sırılsıklam olmuş yengem onu yine azarladı ama biliyorum o yine havlunun altından kıkırdıyordu 40 derece ateşle yatarken bile keşke sende olsaydın dedi sanki yine çocuktum pişman değilim yine olsam yine yaparım dedi yarı uykulu yarı uyanık:67:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri