Olmuyorr :/

---> Olmuyorr :/

oyy Allah daha mutlu etsin ne guzel)

işte o can yakar...dostlar insanı sırtından vurunca üzülür insan...ama demekki dost değilmiş yolu açık olsun onuda salla ))

Şuanki mutluluğum derken senin desteğnle olan mutluluk :) :50:
Evet bn herşeyi boşverdim ondan snra da kmseyi tam olarak sevemedim zaten ..

hıı çok tşk ederim o zaman mutlu edebildiysem seni ) :2: iltifat etmişsin ama..

seversin zamanla sevemezsen kendine yazık edersin...az öncekiler şakaydı zaten dünyada sevilmeyi hakeden çook kişi var...her bir kasa meyvede cürük çıkar sana da cürük denk gelmiş ))

hıı çok tşk ederim o zaman mutlu edebildiysem seni ) :2: iltifat etmişsin ama..

seversin zamanla sevemezsen kendine yazık edersin...az öncekiler şakaydı zaten dünyada sevilmeyi hakeden çook kişi var...her bir kasa meyvede cürük çıkar sana da cürük denk gelmiş ))

hahaha cürük hahahahahaha evet öyle olmuş :) değecek çok kişi girdi hayatıma hepsini elimin tersiyle ittim biliyor musun ? Sevebilsem çok mutlu olabilirdim belki .s .s Ama olamadım işte sevemedim ..

hahaha cürük hahahahahaha evet öyle olmuş :) değecek çok kişi girdi hayatıma hepsini elimin tersiyle ittim biliyor musun ? Sevebilsem çok mutlu olabilirdim belki .s .s Ama olamadım işte sevemedim ..

aceleye gerek yokki o da olur zamanla kendine sıkıntı yapma :)

bu kadar buyutme bence,
hayatin icerisinde var bunlar..
guzel olan,
hayat devam ediyor..

Herşeyi zamana bırak..Elbet birini seveceksin ama kafandaki tüm kalanları attıktan sonra...En kısa zamanda kafanı temizleyip mutlu olursun inşallah arkadaşım..

Kızları anlamıyorum :R
Niye aşık olmak istiyorsun ki..
Aşık olmak insanın elinde olan birşey değildir.
O yakınlığın da hoşlantı olmasın?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri