Olmuyorr :/

Egal

Bayan Üye
Fazla anlatılcak birşey yook aslındaa...Kısa ve özz ;

Aldatıldımm..

İlk sevgilim tarafından ..

Kardeşim dediğim insanlaa ...

:147::147::147:

Ve artık kmseyi tam olarak sevemiyorum hayatıma kim girerse bi süre sonra soğuyorum ..Sanki herkes o gibi beni aldatacak ya da üzecek gibi... Olmuyorrr aşıkk olamıyorum :174::174::147::147:

---> Olmuyorr :/

Bırak kimseyle olma bekarlık sultanlık, biriyle beraberken hep stres sıkıntı kalsın bence : ) ama çok büyük bir darbe yemişin..heleki kardeşin dediğin insanla. zor yani,üzüldüm.

Çok sağol canım evet haklısın kimseyi sokmamalıyım hayatıma ama bazen yaşadığım bu hayatla birine omuz dayamam gerekiyor artık kardeşim dediğim insan da yok ..Kim girmeye çalışsa hayatıma ne kdar iyi biri de olsa çıkarıyorum mutlu etse bile olmuyor korkuyorum ..

Zor Bi Durum ama Takma Bence, En Azından Gerçek Yüzlerini Görmüşsün Boşuna Zamanını Onlara Harcamadan. Herşeye İyi Yönünden Bakmanı Tavsiye Ederim..

Teşekkür ederim ama hayatıma sevgili ya da dost olarak girmek isteyenlere şüphe ile bakmam hem bni yoruyor hem de onları üzüyor ..

karamsarda olma ,değerini bilecek olan kişi zaten seni bulucak bana güven :) :50:

İnşallah canım çok teşekkür ederim :)
Yalnız iyi birşey de var ;
Eger birine yakınlık duyduysam belki olabilir dediysem ve o kişi hayatımdan çıksaa üzülmüyorumm..
Ne kdar yakınlık duysam da hayatımdan çıktığı an bitiyoo üzülemiyorum da :D hahaha

Aneeem sağoll bebeğim :) :174: Aşık olsalar da karşılık alamıyolar zati amaan hepsi booş zati dimşi ?:)

hiçç hahaha...kafan rahat olur bari kimsenin nazını çekmezsin boşver yahu deger bilmeyen için aglamaya ne gerek var..duymak istedigin güzel sözse ben söylerim sana onları sıkma sen tatlı canını :2:

ha ama o dost meselesi fena tabii..zaten hep dost sandıklarından yersin darbeyi..

hiçç hahaha...kafan rahat olur bari kimsenin nazını çekmezsin boşver yahu deger bilmeyen için aglamaya ne gerek var..duymak istedigin güzel sözse ben söylerim sana onları sıkma sen tatlı canını :2:

Ayy Canım benm yaa :50: Şuanki mutluluğumu anlatamam zaten :)

Ayy Canım benm yaa :50: Şuanki mutluluğumu anlatamam zaten :)

oyy Allah daha mutlu etsin ne guzel)

Evet bnm ztn sevgiliyle ilgili bi problemim yoktu zaten sevmiyodum diyemem ama en fazla 1 yas tutarım gerisi başka hayat yaşamakta :)

işte o can yakar...dostlar insanı sırtından vurunca üzülür insan...ama demekki dost değilmiş yolu açık olsun onuda salla ))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri