Herkesin okuma sebebi farklı tabi.
Ama Anafikre değinmişsin.
Gerçekten kitap okumanın en faydalı yanı hayat tecrübesi kazandırması.
Sürekli kitap okuyan kitap kurtlarında 300 nedir ki? Bir senede 300 kitap bulunur zaten okuyacak. 300 e ulaşmasam da yaklaştığım zamanlar vardı
[MENTION=162261]XPeke[/MENTION] aynen öyle. Bir dünya lise olur uzar gider.
ne kitaplar var bir oturusta bitirdigim. kitaba düşen bir damla gözyaşıyla ne kadar okudugumu anlardim. o derece baglayıcı kitaplar var
bir kitapta ben önereyim;
Jack London- Adem'den önce
Rica ederim.
Kitaptan, bilgiden bahsedeceksek her zaman bir sandalye daha boş bırakın benim için.
Eğer genel manada bilgilenilecek bir konudan bahsediliyorsa varım demek istedim. Yoksa,
Brifing vereceğim demedim Kitapların ismini verelim. Bir de kitapların derinliklerine inelim diyebiliriz. Bu başlıktan olmayabilir ama sözcüklerde yatan anlamlar irdelenebilir. Şayet, her aklın çalışma şekli farklıdır.
Belli ki hepimiz başka başka kitapları elden geçir-miş-iyoruz.
Bununla birlikte kitaplarda yatan anlam nedir ve nasıl hayata zerk edilmelidir?
Önemli detaylardır..
Hep birlikte inceleyebiliriz..
Rica ederim.
Kitaptan, bilgiden bahsedeceksek her zaman bir sandalye daha boş bırakın benim için.
[MENTION=163862]nur9696[/MENTION] evet mükemmel kitap onlar sağ olasın.
[MENTION=163824]Fth93[/MENTION] Biz de o kadar güzel kitaplar var ki. Listeyi yapan yabancılar. Bizi katmamışlar. O liste uzar gider yazmaya başlarsak
Eklenecek cok sey var hakikaten birtanem ama ellerine saglik o kadar guzellerini bulup yazmidsin ki hepsi de zevkle okudugum kitaplar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.