Olimpiyat

---> Olimpiyat

...masallah masallah iki koltukta bir cok karpuz tasiyorsunuz,bir zamanlar benimde rotveiller kopegim vardi, iki haftalikken almistim sonra izbandut gibi oldu,cok akilli ve sadik kopeklerdir,adinida babyface koymustuk.ev degistirince mecburen kopegi gonderdik, daha dogrusu esimin rahatsizligindan gonderdik.
eh bir gun yolumuz izmire duserse gelir bir aci kahvenizin iceriz,ben her bes yilda bir turkiyeye gelirim bu yil dorduncu doldu seneye allah kerim.
hadi kal saglicakla

---> Olimpiyat

İsminiz çok hoşmuş . Ben de ingilizce ve Rusça bilirim. İspanyolca da öğrenmek istiyorum, ideallerim arasında. Nasıl bir dildir? Gramer ve kelime yapısı İngilizce ile benzerlik gösteriyor mu? Öğrenmem ne kadar zamanımı alır ? Beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum.

---> Olimpiyat

eh bir gun yolumuz izmire duserse gelir bir aci kahvenizin iceriz,ben her bes yilda bir turkiyeye gelirim bu yil dorduncu doldu seneye allah kerim.
hadi kal saglicakla
beklerim..

İsminiz çok hoşmuş . Ben de ingilizce ve Rusça bilirim. İspanyolca da öğrenmek istiyorum, ideallerim arasında. Nasıl bir dildir? Gramer ve kelime yapısı İngilizce ile benzerlik gösteriyor mu? Öğrenmem ne kadar zamanımı alır ? Beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum.
ingilizce ve rusça dan daha kolay bir dildir..
öğrenme meslesine gelince, bu biraz da şartlarına bağlı..hocan kim olacak, nerede eğitim alacaksın, hangi kaynakları kullanacaksın, ne kadar süre ayıracaksın, nasıl bir çalışma prensibin olacak vs..

ama rusça ve ingilizceden daha kolaydır..belli başlı özellikleri var tabi..sıfatların isimden sonra gelmesi gibi...

ama zor değil..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri