---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Borcumu.
Silencio Kayıtlı Üye 30 Eyl 2014 #1,821 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Borcumu.
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,822 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Babannemi. Hep ben cektim birazda üstte ki ceksin .))
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Babannemi. Hep ben cektim birazda üstte ki ceksin .))
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,823 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Bende ordegi birakirzin diye konuya daldim Borclarimi
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Bende ordegi birakirzin diye konuya daldim Borclarimi
xandrea Kayıtlı Üye 14 Eyl 2015 #1,824 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Hiç düşünmedim bunu
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,825 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? GururLan' Alıntı: Bende ordegi birakirzin diye konuya daldim Borclarimi Genişletmek için tıkla ... Ördegimi pisirip yedikten sonra tüylerini sana birakirdim.Yastik yapar,benden hatira ceyizine koyarsin .))
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? GururLan' Alıntı: Bende ordegi birakirzin diye konuya daldim Borclarimi Genişletmek için tıkla ... Ördegimi pisirip yedikten sonra tüylerini sana birakirdim.Yastik yapar,benden hatira ceyizine koyarsin .))
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,826 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Yazik ya yenilirmi o ordek Telefonumu
xandrea Kayıtlı Üye 14 Eyl 2015 #1,827 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? İyiliklerimin karşılığını
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,828 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Saka bi yana sanki evladi gibi oluyor insanin besledigi hyvn .)Yemek isin sakasi tabi. Kredi karti borcumu
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Saka bi yana sanki evladi gibi oluyor insanin besledigi hyvn .)Yemek isin sakasi tabi. Kredi karti borcumu
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,829 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Ohh iyi Telefonu
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,830 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Yer icer evi dagitir,pisletir,o evide sana birakirdim .))
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Yer icer evi dagitir,pisletir,o evide sana birakirdim .))
xandrea Kayıtlı Üye 14 Eyl 2015 #1,831 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Ölsem arkamdan iyi konuşması için bir sebep olacak bir şey bırakırdım
---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Ölsem arkamdan iyi konuşması için bir sebep olacak bir şey bırakırdım
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Eyl 2015 #1,832 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Maşa mı
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,833 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Telefonumu
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,834 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Alacaklilarimi .)
H hastatemiz Bayan Üye 14 Eyl 2015 #1,836 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? kitaplarımı bırakırdım...
N Nuyageva Bayan Üye 15 Eyl 2015 #1,837 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Kumbarami
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Eyl 2015 #1,838 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? bütün dolabımı
SuqArbOy Kayıtlı Üye 15 Eyl 2015 #1,839 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? arabamı
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Eyl 2015 #1,840 ---> ölecek olsaydınız üstteki üyeye ne bırakırdınız ? Günlüğümü