tapiki aşkımın yanına giderim :D
DiReNiS Bayan Üye 5 Haz 2008 #24 2,5 dk. ailemin yanına 2,5 dk eşimin yada sewgilimin yanına o zaman hangisi varsa
B begumhan Bayan Üye 8 Tem 2008 #28 ailemden biri tabi diğerleri başının çaresine baksın hıh benm gibi birini kaybettiler üzülsünler biraz
ailemden biri tabi diğerleri başının çaresine baksın hıh benm gibi birini kaybettiler üzülsünler biraz
pucca Kayıtlı Üye 29 Eyl 2008 #36 Hum.. Bilemiyorum. O 5 dakika bana acı vereceğinden kullanmazdım. Çabuk bitecektir çünkü..
S SiLentabys ~ Bayan Üye 2 Eki 2008 #37 pucca' Alıntı: Hum.. Bilemiyorum. O 5 dakika bana acı vereceğinden kullanmazdım. Çabuk bitecektir çünkü.. Genişletmek için tıkla ... cok qüzel bişeye değinmişsin evt ama aiLem ordan tercihim olmazdı acı verirdi . ben İnönü'ye qidmek isterdim DeLqado^mun ynına onu son defa qörmek
pucca' Alıntı: Hum.. Bilemiyorum. O 5 dakika bana acı vereceğinden kullanmazdım. Çabuk bitecektir çünkü.. Genişletmek için tıkla ... cok qüzel bişeye değinmişsin evt ama aiLem ordan tercihim olmazdı acı verirdi . ben İnönü'ye qidmek isterdim DeLqado^mun ynına onu son defa qörmek