---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus
naughty_girl Bayan Üye 27 Ocak 2009 #21 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus
_zeynep_ Bayan Üye 27 Ocak 2009 #22 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus :dD
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #23 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus
ashli Bayan Üye 8 Ara 2010 #24 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? Okyanus daha çekici geldi
ultra_merve Bayan Üye 12 Ara 2010 #26 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus
X xstreme Banned 13 Ara 2010 #27 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? nehir olmak isterdim çünkü aşkımı yanıma alıp nehirin akıntısıyla süzülebilirdik
---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? nehir olmak isterdim çünkü aşkımı yanıma alıp nehirin akıntısıyla süzülebilirdik
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ara 2010 #28 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? fırtına bora deniz gözleri karadeniz... delı bı denız olmak ısterdım ucsuz bucaksız
---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? fırtına bora deniz gözleri karadeniz... delı bı denız olmak ısterdım ucsuz bucaksız
´ LoveJ. Bayan Üye 21 Ara 2010 #29 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? Tabikide okyanus
dadLubeLa Bayan Üye 22 Ara 2010 #30 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? okyanus
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #31 ---> okyanus mu deniz mi yoksa bir nehir mi olmak isterdiniz? Denizz.