~~okuyunda kafay1 yiyin ~~

crazy_eda

Bayan Üye
Yetişmiş bir kızı olan bir dulla evlendim. Babam üvey kızıma aşık oldu ve evlendi. Bu durumda babam benim damadım oldu. Üvey kızım da babamın karısı olması dolayısıyla benim annem oldu. Benim karım bir oğlan çocuk doğurdu. Bu çocuk tabiatıyla babamın kayınbiraderi ve benim üvey annemin biraderi olması nedeniyle benim de dayım oldu. Babamın karısı da bir oğlan çocuk doğurdu. Tabii doğan çocuk benim kardeşim ve fakat aynı zamanda üvey kızımın oğlu olması sebebiyle torunum oldu.
Böylece karım da annemin annesi olması nedeniyle benim büyükannem oldu. Diğer taraftan ben de karımın kocası aynı zamanda onun torunu olduğundan bir kimsenin büyükannesinin kocası da büyükbabası olacağından kendi kendimin büyükbabası oldum...
:147:

bu olay gerçek ve hatta askerlikten kaçmak için yanılmıyorsam ankara baş savcılığına bir dilekçeyle beraber başvuruluyor vee kabul görüp askerlikten muaf oluyo bu şahıs....... :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri