arkadaşlarımı fln özledim ama aynı okulda olmucam... özlesemm bile bişi değişmicekk..:(
L LoLiTa Bayan Üye 4 Eyl 2008 #61 arkadaşlarımı fln özledim ama aynı okulda olmucam... özlesemm bile bişi değişmicekk..
N nurum94 Bayan Üye 4 Eyl 2008 #66 okul biteli yıllr oluyo ama çok özledim ortamı umarım açık lisedede yakalayabilrim o güzellikleri:2:
düŞleR-zeDe Bayan Üye 4 Eyl 2008 #67 en yakın tatile kadar dayanmamız sabretmemiz gerek.ve msn nickim değişicek
E ezZzi Kayıtlı Üye 5 Eyl 2008 #70 Acılsın Yoksa Sıkıntıdan Ölcem. Zaten lise 1 e başladım çöm'üm henüz xD
Rap_styLee Kayıtlı Üye 6 Eyl 2008 #75 Forum qüsEL qibi baqjaz aRtık eLinize saqLık... muDLu qâLın siZ ŞömiNé ßâŞınDâ ßéN Yiné iÇijéM HéR RıHTımDâ....!
Forum qüsEL qibi baqjaz aRtık eLinize saqLık... muDLu qâLın siZ ŞömiNé ßâŞınDâ ßéN Yiné iÇijéM HéR RıHTımDâ....!
LegEnD Kayıtlı Üye 6 Eyl 2008 #78 FıRaT' Alıntı: Açılması bnm için sorun değil...Nasıl olsa okula gitmicem her sabah...Açık lise okicam. Genişletmek için tıkla ... sende beendesın kardes dıgerlerı gıbı her gun okul yollarını yalamıcaz muhahahaha all yuz yuze okuyanlara kolaylık versın
FıRaT' Alıntı: Açılması bnm için sorun değil...Nasıl olsa okula gitmicem her sabah...Açık lise okicam. Genişletmek için tıkla ... sende beendesın kardes dıgerlerı gıbı her gun okul yollarını yalamıcaz muhahahaha all yuz yuze okuyanlara kolaylık versın