oKuLDaki qiyim Tarzınız ?

okuL eteqiMi.. sonRa sıyaH badi içime gömLek baya düğmeLeRi açık oLuo
sıyaH çoRab + tozLuK gömLeqin üstne ya V yaka ya da hıRKa kıRawaT :)
saçLaRm geneLde açık we düz oLuR oLmzda öRüom sabah sabah :p

ben kırmızı converse giyerdim üstüne siyah tozluk siyah çorap giyerdim... okul eteğim kırmızıydı ve 20 cm uzunluğunda :D hala saklıoruumm çok seviorum onu... kırmızı gömlek giyioduk biz üstünede siyah bady faalan arada bir çıkırttırmaya çalışsalarda :D beceremiolardı 2 sene oldu mezun olalı :p

biZiM OquLda choq DisibLinLi ama dabi oNLarı daqaN yuq :D waLLa o qüN qaFaMa nE EseRse oNu qiYoOm... qEneLde paNtoLon ,ConVerSe, üStüne qÖmLEk ,Deri BİleqLiqLEr ....vs vs aMa daBi sabH iLq ders MüdR FaSo FiSo ( Bu ArAda iLq ders qaYnaDı ) Sora hayada DevAm iİiİÇç Bişe oLmamIş qibi... hihihih

okul eteği , gömleğin içine siyah tişört , gömlek , tozluk mutlaka takarımm olmazsa olmazım :D , ve tabiki converse .. böle işde :)

okul eteğim üstüne gömlek gömleğin üstüne siyah hırka siyah botlarım(kış için geçerli)bi de saçlarım hep açık ve fönlüdür

CaRaM€La;361691' Alıntı:
ya bizim okuL cok dısıplınLı noLcak sımdı....

içimize bi siyah badi biLe giyemiozz tuvaLete götürüp ccıkrttıoLar...

gömLek dısarı cok zor.. ama cıkarıorumm....

hırka gıymek mecburi....

yazın cıkartabıLırsın ama gömLek içerde oLcak ....

sonra sacın boyaLı oLmuoooo ....kendı rengın oLcak acık bırakmıycan topLu oLcak ama benim ki hep acık...

öLe baya disipLinLiii...
aynn bizim okulda öle öfff öle olunca insann hic okula giresi gelmio ya

valla bizde okul forması die bişe var :D:D:D

okul eteği gömlek..içimize ya siyah ya beyaz bady..ayakkabılar siyah olmak zorunlu saçlarda toplu :D:D (tabi sora açılıo :D )

waLa ßzM oquL öLe bi serßesTqii inceLdiqi yerden KopcaK xD.

saçlarım azCk kabaRk Heß fönLüü ve açIq.. Immm eTek . gömLekler dıŞarda içime istedgm renkDe badi işDe kıyafetime göre siyah çorap kıyafetime göre vans_ayakkabı vs.. soraa tpLam 10 deLik war işde kçk küpeleR. okdr.:D

öLe:D

Ya ben bu konuyu ve açanı tebrik ediyorum okulda ne giyilir ha komiksiniz okudum güldüm saolun sizi böyle okula alan öğretmen yada müdürlerinizi ayrıca tebrik ediyorum...m

okul eteği... gömlek... süveter.. kıravat... saçlar toplu.. gömlek içerde.... makyaj ve takı yok... bence böyle olmalı... bizim lise de böyle zaten.. ayakkabı kesinlikle siyah...:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri