---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun ismimi yada kopya yazarım
gizem_123 Bayan Üye 15 Haz 2009 #21 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun ismimi yada kopya yazarım
SeydaK Bayan Üye 15 Haz 2009 #22 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun genelde ismimi yazıyorumm ama onun dışında o an aklımdaki şarkıyı ya da... sıkılmışsamm etrafımdakilerin konuşmalarından bi kaç bölümm
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun genelde ismimi yazıyorumm ama onun dışında o an aklımdaki şarkıyı ya da... sıkılmışsamm etrafımdakilerin konuşmalarından bi kaç bölümm
_ElifNur_ Bayan Üye 13 Eyl 2009 #24 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun nickiimi ve ismimii yazarımm
« ~ вєSтє ~ » Bayan Üye 13 Eyl 2009 #25 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun [ beste <3 müc0 ] tabi bunlar kalbin içinde Yanına o6.ıo.2oo8 onunda yanına 22.o3
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun [ beste <3 müc0 ] tabi bunlar kalbin içinde Yanına o6.ıo.2oo8 onunda yanına 22.o3
alatriste Kayıtlı Üye 14 Eyl 2009 #26 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun pek yazdığımı hatırlamıyorum devletin malı abi hepimizin malı da kopya olayı başka yaz sil
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun pek yazdığımı hatırlamıyorum devletin malı abi hepimizin malı da kopya olayı başka yaz sil
B Baybey1 Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #27 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun küfür en çok ta şeyi ; : söleyimde banlatın beni dimi uyanıklar
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun küfür en çok ta şeyi ; : söleyimde banlatın beni dimi uyanıklar
Fearless_TR Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #28 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Saqopa Kajmer & Kolera Nickimi Bazende adımı
LityuM Bayan Üye 1 Ara 2009 #30 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Beni etkileyen şarkı sözlerini
G Gülümse. Bayan Üye 1 Ara 2009 #31 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Adımı yazarım en çok. Sevdiğim kişinin adıda kazılı sırada.
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Adımı yazarım en çok. Sevdiğim kişinin adıda kazılı sırada.
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 Ara 2009 #32 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun sıralar değişti ya yazamıyorum artık ama geçen senelerde adımı ve kopyaları yazardım
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun sıralar değişti ya yazamıyorum artık ama geçen senelerde adımı ve kopyaları yazardım
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Ara 2009 #33 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Futbolcu isimleri,sevdiğimin ismi..
| MatmazeL | Bayan Üye 4 Ara 2009 #34 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Adimi We SewqiLimin Adini..
KUZEY Kayıtlı Üye 4 Ara 2009 #35 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun DOSTLAR SENİ SORDU O GİTTİ DİYEMEDİM YAZIYORDUM
Sitem Bayan Üye 9 Ara 2009 #36 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun HaTe (NeFReT) Yzardım azıcık Asilik Vardı O Yıllarda =)
~ KeNKs ~ Bayan Üye 11 Ara 2009 #38 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun adıımı yazdm dün bugün altına öglenci olan sınıflardan bri adımı yazıp face versene yazmş hahahaha
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun adıımı yazdm dün bugün altına öglenci olan sınıflardan bri adımı yazıp face versene yazmş hahahaha
Sitem Bayan Üye 11 Ara 2009 #39 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun ~ KeNKs ~' Alıntı: adıımı yazdm dün bugün altına öglenci olan sınıflardan bri adımı yazıp face versene yazmş hahahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun ~ KeNKs ~' Alıntı: adıımı yazdm dün bugün altına öglenci olan sınıflardan bri adımı yazıp face versene yazmş hahahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha
Sanchez Kayıtlı Üye 11 Ara 2009 #40 ---> okul sırasının üzerine ne yazıyordun Tüm Atakum mesLekin sıRaLarında Adımı qöRebiLirsiniz xD