ohlin

ohlin

Bayan Üye
merhaba

ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum ama başlamak gerek :)
İsmim Rengin 19 yaşındayım.
Yalova'da mecburen yaşıyorum ailem yok 2 sene oldu onlar göklere uçalı bende teyzemle burada kalıyorum.
hobim çok azdır gitar çalarım naçizane aslında sürekli yalnız kaldıkça çalarım benim bile unuttuğum pek çok şarkım var :)
Beşiktaş'lıyım o bu bana babadan kalan miras değil oğluma olan borcum <3
black metal dinlerim genellikle ama çok değişir bazen türk sanat müziği bazen türk halk müziği bazen de myy müzik zevkimde uç noktalardır.
ruh halim çabuk değişir kızarım çok sinirlenirim sonra hemen geçer çok severim :)
çok resim yaparım sonra dağıtırım..
uzun uzun anlatılacak pek bir şey yok benim hayatımda bu kadar bir kaç satır birşeyim işte ben :)

---> ohlin

Kendini Bizlere Tanıttığın İçin Teşekkürler Öncelikle.

Seni Tanıdığıma Memnun Oldum Rengin. Dilerim Hayatta Herşey Gönlünce Olur.. Geçmişinde Büyük Acılar Yaşamışsın Sanırım, Dilerim Bundan Sonra Geleceğinde Allah Yüzünü Hep Güldürür.. Birşey Sormak İsterdim Ama Yaranı Tekrar Deşmeyeyim, Belki Sonra...

Allah Mutlu Etsin Her Daim..

---> ohlin

Kendini Bizlere Tanıttığın İçin Teşekkürler Öncelikle.

Seni Tanıdığıma Memnun Oldum Rengin. Dilerim Hayatta Herşey Gönlünce Olur.. Geçmişinde Büyük Acılar Yaşamışsın Sanırım, Dilerim Bundan Sonra Geleceğinde Allah Yüzünü Hep Güldürür.. Birşey Sormak İsterdim Ama Yaranı Tekrar Deşmeyeyim, Belki Sonra...

Allah Mutlu Etsin Her Daim..

ben anladım önemli değil :) annem kanserdi babam intihar etti..çok teşekkür ederim hepimiz umarım hep mutlu oluruz

---> ohlin

ben anladım önemli değil :) annem kanserdi babam intihar etti..çok teşekkür ederim hepimiz umarım hep mutlu oluruz

Anlayacağını Tahmin Etmiştim Zaten. Kader İşte.. Allah Rahmet Eylesin Ne Diyelim. Kelimeler Anlamsız Kalıyor Bazen. Hayat'ın Bir Yüzü Çok Acımasız.

Rica Ederim. Amin İnşAllah..

---> ohlin

Bu erken yaşında kaldırılması güç şeyler yaşamışsın gerçekten ama hayatın böyle bir yüzüde var sonuçta, acımasız ve ansızın..

Umarım çok mutlu bir hayat sürersin bundan sonra, geride bıraktıklarını hatırla ama asla takılma.İnanıyorum ki çok iyi birisin sen ve bunları hak etmedin ama yapılcak birşey yok..Herşey istediğin gibi, gönlünce olsun.

Seni tanımak güzel Rengin :)

---> ohlin

Kendini güzel tanıtmışsın :)

Gitar konusun ortak noktamız xD

Allah sevdiklerine bağışlasın :)

---> ohlin

Çok arkadaşım vardı ana'dan babadan ayrı o yüzden bilirim durumunu. " Kader " diye bir kavram vardır bu hayatta inanmak zorunda olduğun. Netice de insansın bi yere kadar kendi kararlarını verirsin, kader ise senin seviyene göre yaşam tarzını çizer. Sakın üzülme. Annen baban ne kadar senden uzakta olsa da Senin onlara olan hasretin sayesinde çok şey öğreneceksin. Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Sana gelince ohlin hanım. Beşiktaşlı olmana rağmen iyi birisin gördüğüm kadarıyla. Sakinsin. Bi de rock sever olmasan iyiydi ama TSM dinlemen de güzel cidden. Bende dinlerim ayrı bir huzur verir insana..

Seni tanıdığıma memnun oldum. Çay dahi ısmarlamadın ama Canın Sağolsun :2:

---> ohlin

fenerli olmasan seve seve :) ilk kez annem babam ile başlayan bir şey okuduktan sonra yüzüm güldü :) teşekkür ederim :) çay nasıl olsun :):)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri