Oha Falan Oldum Yaniiiii ne biçim ßekçi bu ya
T TrCasH Kayıtlı Üye 5 Tem 2008 #22 böylelerinin **** kusura bakmayında ben olsam o adamı öldürür sonra 1m parçaya bölerdim
єSмєя_qaмzє Banned 5 Tem 2008 #23 BuNu daha öNcede Okumuştum Bu yaPıLan insaNlık deyil artık harbiden ohaa..
P PayLaşımcı Kayıtlı Üye 6 Tem 2008 #25 Shade.Anqer' Alıntı: ya türk olmaktan utanıyorum harbi Genişletmek için tıkla ... niye Türk Olmaktan utanıyorsun ki bu ayıbı yapan zaten Türk degildir böyle insanlara cok agır cezaların gelmesi lazım
Shade.Anqer' Alıntı: ya türk olmaktan utanıyorum harbi Genişletmek için tıkla ... niye Türk Olmaktan utanıyorsun ki bu ayıbı yapan zaten Türk degildir böyle insanlara cok agır cezaların gelmesi lazım
A aydın0102 Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #26 insan olamaz hayvan bu tür hayvanlar. adm deiller. pislikler. cehennemin dibine gidin.
Boshwer... Bayan Üye 8 Tem 2008 #28 Allah belasını versin nası bi fantazi bu ya donup kaldım resmen ! şe*efsiz yha ! birde adamım die gecinio böleler !
Allah belasını versin nası bi fantazi bu ya donup kaldım resmen ! şe*efsiz yha ! birde adamım die gecinio böleler !
M MUH4FIZ Kayıtlı Üye 14 Tem 2013 #29 ---> Oha YA!! öLÜYe TecAVüZ..!! ben mezarlığın içine girsem (gece) altıma kaçırırım milllet fantezi yapıo :/ allah o adamı bildiği gibi yapsın emi
---> Oha YA!! öLÜYe TecAVüZ..!! ben mezarlığın içine girsem (gece) altıma kaçırırım milllet fantezi yapıo :/ allah o adamı bildiği gibi yapsın emi
M MUH4FIZ Kayıtlı Üye 14 Tem 2013 #30 ---> Oha YA!! öLÜYe TecAVüZ..!! ben mezarlığın içine girsem (gece) altıma kaçırırım milllet fantezi yapıo :/ allah o adamı bildiği gibi yapsın emi
---> Oha YA!! öLÜYe TecAVüZ..!! ben mezarlığın içine girsem (gece) altıma kaçırırım milllet fantezi yapıo :/ allah o adamı bildiği gibi yapsın emi