---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları anlayanlar anlamayanlara anlatsın :o
sleepless Bayan Üye 6 Haz 2009 #81 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları anlayanlar anlamayanlara anlatsın
kanat$z_melek Bayan Üye 6 Haz 2009 #82 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Hoca camide Tahtaya bakın (Matematikçi,Sibel) Gerizekalılar...(Bedenci+Dinci,Özgür) Konuşun konuşun yazılıda görcem ben sizi (İngilizceci,E.Çağrı) Bütün öğretmenler değerlidir (=
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Hoca camide Tahtaya bakın (Matematikçi,Sibel) Gerizekalılar...(Bedenci+Dinci,Özgür) Konuşun konuşun yazılıda görcem ben sizi (İngilizceci,E.Çağrı) Bütün öğretmenler değerlidir (=
R RaPizM^^ Bayan Üye 5 Ara 2009 #83 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları önlüklerinizi cıkarın dedikmi , ders bitti mi :11:
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ocak 2010 #85 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Ayşenur Ve Yandaşları Susun Bütün Öğretmenler Beni Görür Zaten hıhh
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Ayşenur Ve Yandaşları Susun Bütün Öğretmenler Beni Görür Zaten hıhh
| MatmazeL | Bayan Üye 9 Ocak 2010 #86 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Cok mu Komikde güLüyosn Tugba:S hep ßunu der
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 9 Ocak 2010 #87 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları cık dışarı
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ocak 2010 #88 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Ayşenur Ve yandaşları Susun + Ayşenurr Ders Bitti Senin Konuşman Bitmedi + Bizede Söyleyin Bizde Gülelim Ayşenurr Hepte Benim Adımı Söylüyolar
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Ayşenur Ve yandaşları Susun + Ayşenurr Ders Bitti Senin Konuşman Bitmedi + Bizede Söyleyin Bizde Gülelim Ayşenurr Hepte Benim Adımı Söylüyolar
~viO Bayan Üye 9 Ocak 2010 #89 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Neye gülüyosunuz söyleyinde bizde bilelim. Büsra sen kime cektin böyle ?
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Neye gülüyosunuz söyleyinde bizde bilelim. Büsra sen kime cektin böyle ?
Iremciq Bayan Üye 17 Ocak 2010 #90 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları ne anLatIysan yanindakine bizede anLat güLeLim
Déath.And.Curse Bayan Üye 17 Ocak 2010 #91 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Hersey sizin iyiliğiniz icin.. Kafa var ama çalısmıyor..
Iremciq Bayan Üye 19 Ocak 2010 #92 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Kopya Cektiyini biLiyorum (Biliyorsun da nie Soruyosun Demistim biKeresinde..gerisini anLatmayayimxDxD )
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Kopya Cektiyini biLiyorum (Biliyorsun da nie Soruyosun Demistim biKeresinde..gerisini anLatmayayimxDxD )
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Mar 2010 #93 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları tenefüste babanın yanına gitmemi ister misin .d
` βэγzα ' Banned 12 Mar 2010 #95 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları SaymakLa bitmez Amaa .. Matematik : OğLummm ,Kızımmmm,Sus ! Türkçe: siLqiyi ataRım (qerçekten atıyo ),Susun ya susdunuZ mu Hıh Tamam (ayNen böLe) Fen : Çıkın Yok yazmıycam,HayvanLar biLe Laftan anLar oqLum İnk. Tarih :Ben defTeri yazana kdr herkes susCak (bunu Her qeLişinde söyler ),Size sus diyene kdr 2 soru çözerdik TeknoLoji Tas. : Sizin beyninizde mi Sorun kuLakLarınızda mı ? ,Sizin zeka yaşınız kaç ,Sana cevap ver diyen oLdu mu ? , ukaLaLığın Luzumu yok ... Bu hoCaLarn Hepsi 1 aLem(; Son düzenleme: 12 Mar 2010
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları SaymakLa bitmez Amaa .. Matematik : OğLummm ,Kızımmmm,Sus ! Türkçe: siLqiyi ataRım (qerçekten atıyo ),Susun ya susdunuZ mu Hıh Tamam (ayNen böLe) Fen : Çıkın Yok yazmıycam,HayvanLar biLe Laftan anLar oqLum İnk. Tarih :Ben defTeri yazana kdr herkes susCak (bunu Her qeLişinde söyler ),Size sus diyene kdr 2 soru çözerdik TeknoLoji Tas. : Sizin beyninizde mi Sorun kuLakLarınızda mı ? ,Sizin zeka yaşınız kaç ,Sana cevap ver diyen oLdu mu ? , ukaLaLığın Luzumu yok ... Bu hoCaLarn Hepsi 1 aLem(;
AySe^^ Bayan Üye 4 Nis 2010 #96 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Sana cevap ver diyen oLdu mu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen xD
---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları Sana cevap ver diyen oLdu mu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Ağu 2010 #97 ---> Öğretmenlerimizin değişmez lafları yaRın veLini cağır geLsin