öğretmenin kulaklarını kestiler

Rockßottom

Bayan Üye



ÖĞRETMENİN KULAKLARINI KESTİLER



Resmi büyütmek için tıklayın

ABD'nin Daha Fazla Demokrasi ve Özgürlük Söylemleriyle Afganistan'a 7 Ekim 2001'de Girişinden Bu Yana Tam 7 Yıl Geçti. Ama Demokrasi ve Özgürlükler Taliban Dönemine Göre Değişmedi. Üstelik Söylendiği Gibi Taliban'ın da "Kökü Kazınmadı". Taliban Militanları "Hükümet İçin Çalışmakla Suçladıkları" Öğretmenin Kulaklarını Kesti.



ABD'nin daha fazla demokrasi ve özgürlük söylemleriyle Afganistan'a 7 Ekim 2001'de girişinden bu yana tam 7 yıl geçti. Ama demokrasi ve özgürlükler Taliban dönemine göre değişmedi. Üstelik söylendiği gibi Taliban'ın da "kökü kazınmadı". Taliban militanları "hükümet için çalışmakla suçladıkları" öğretmenin kulaklarını kesti.
Sonunda geri geldiler


Afgan kadının içler acısı durumu

Eğitim Bakanlığı'ndan bir yetkilinin açıklamasına göre, Zebul yöresinde cumartesi akşamı cami basan silahlı militanlar, teravih namazı kılan Bismillah Han adlı öğretmeni dışarı çıkarıp kulaklarını kesti. Militanlar, "hükümet için çalışanlara böyle ceza vereceklerini" söyleyip kaçtı.

Kulakları kesilen öğretmen, Amerikan askeri hastanesine kaldırıldı. Taliban, son yıllarda yüzlerce memuru katletti. Eğitimciler, militanların "gözde" hedefleri.

Taliban'ın iktidardan devrildiği 2001 yılında Afganistan'da ilkokul öğrencilerinin sayısı 1 milyon kadardı.


 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst