Oğlusuuuu (:

---> Oğlusuuuu :)

kıhkıhh :D yok mişa daha tatlı :D ben ne kadar özenirsem özeneyim ailem köpek almama izin vermez :pp

ooo mişaya bak Allah nazardan saklasın xD

Senin kuşa da Allah ömür versin dicem sibelcim ama kaç yıl daha yaşıyacak hahaha

sagol Aslıcım :pp

gizeeeeeeeeeeem :D şimdi biz bunu mıncırmayaktaaa napaaaak.. yerim ağzını burnunu yaaa :)
:I :I :I
valla koyun gıbı tuylerıylee guzel oluyordu :D
ama suan kesılıncee pekktee mıncırmayaaa yer kalmadı :D

kıhkıhh :D yok mişa daha tatlı :D ben ne kadar özenirsem özeneyim ailem köpek almama izin vermez :pp

Kedi harıcc evde beslenebılecek butun hayvanları besledımm :pp
ama en cok sevdıgımızz Ailecek kopektirr :)

sagol Aslıcım :pp

:I :I :I
valla koyun gıbı tuylerıylee guzel oluyordu :D
ama suan kesılıncee pekktee mıncırmayaaa yer kalmadı :D

Kedi harıcc evde beslenebılecek butun hayvanları besledımm :pp
ama en cok sevdıgımızz Ailecek kopektirr :)

tüüühh :D kırpmasaydın keşkee yaa :D :67:
bnde büyük baş hayvan olarak tavşan besledim bi :pp xD ama dayanamadım evden gönderdim :D sidikliyodu her yere.. :D kuşa bile zor tahammül ediyo annem :)

tüüühh :D kırpmasaydın keşkee yaa :D :67:
bnde büyük baş hayvan olarak tavşan besledim bi :pp xD ama dayanamadım evden gönderdim :D sidikliyodu her yere.. :D kuşa bile zor tahammül ediyo annem :)

balıklar , kuşlar , tavşanlar , kablumbagı ve ben kucuk ken bır adet kopek , buyüdum orta okuldada bır tanee daha kopek :D ve lıse 3 te bır adet kopek ve sımdıde en son mişa :D :I :I bende bunları besledım :8:

balıklar , kuşlar , tavşanlar , kablumbagı ve ben kucuk ken bır adet kopek , buyüdum orta okuldada bır tanee daha kopek :D ve lıse 3 te bır adet kopek ve sımdıde en son mişa :D :I :I bende bunları besledım :8:

ohh ohh maşalllaah :D hayvanat bahçesi gibi :pp ama benm kendi evim olsun bende beslerim bir sürü hayvan :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri