Offfffffffffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-oZKan-

Ceo
Admin
ARKADASLAR ITIRAF EDIYORUM ICIMDE TUTAMIYORUM

ONU COK BEGENIYORUM SANALDA SIMDIYE KADAR KIMSEYLE SAMIMI BILE OLMADIM AMA ONA CAM ACTIM

VE ILK DEFA BIRISI ICIN UZULDUM ONUNLA KONUSUNCA MUTLU OLUYORUM BISI OLUNCADA UZULUYORUM BENI BUKADAR ETKILEMIS DEMEKKI AMA BUNU O ASLA BILMIYCEK ASLA !!

ONA COK DEGER VERIYORUM VE TEK MERAK ETTIGIM SEY ONUN DUSUNCELERI NEYSE ARKADASLAR BOŞVERIN BELKIDE YANLISLARDAYIM SANAL DIYIP GECMELIYIM .. .:40:

Gel kanka senle içelim bu gece vuralım kadehi kadehe unutalım herşeyi sende bitmişsin bende :S

sen yapamassan msn gel söle ben yapam kanka ayıpsın dostlar ne zamanda lazımdır :D:D:D

way wayy sende aşık olmuşsun..sanaldeyip geçmek olmaz biliyorum..1kere yaşadım bu durumu nuhaha.sonra boş olduğunu anladım ama :)

ahada kar sevdaya tutuluyo çocuk :) çok merak ettim özkan bak ben bu konuda sana yardımcı olabilirim bilirsin şaireler duygusal insanlardır karşılarındakileri çok ii anlarlar ;)

Hımms iklim demek sairesin banada yardımcı olurmusun yonja ya fiyakalı bir şiir :D:D

Ozkan Abi Sen Üzülme Ben Dayanamam Abi :( sıkma canını Bu Aşk Duygusudur Her İnsanda Aniden Uyanır ;) sAYGI Duymamız Gerek

tabiki mesela şöyle bi söz olabilirmi :) Söyle be şiirlerin vefasız kızı hala kuytu sokakların acımasız yerindemisin ?:p

:) tmm bi şiir yolluyalım sana ama çıkıyorum başka zaman inş. özkan sende üzme kendini seviyorsan git yüzüne karşı söyle reddetse bile sen yine söyle mecnuna çölü aştıran leylanın umuduymuş :)

bi sanatçı buldum tam kafası güzellere geliyor meyhane havası...=arap şükrü indirin dinleyin çok güzel :)

:D Arap şükrümü ne çalıo bu oyun havası falanmı özkan duy duy düğününe sazcıda bulundu :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri