---> OdanızdaKi PosTer Hanzala postrerleri
ilay Bayan Üye 28 Ağu 2009 #43 ---> OdanızdaKi PosTer saymakla bitmez ki ama ağırlıklı olarak paramore, rob pattinson, green day, hilary duff...
---> OdanızdaKi PosTer saymakla bitmez ki ama ağırlıklı olarak paramore, rob pattinson, green day, hilary duff...
L LibertyFighter Kayıtlı Üye 28 Ağu 2009 #44 ---> OdanızdaKi PosTer Korn , Linkin park , c.ronaldo , ashle , atatürk , DMX , Limp daha 1 2 tne daha var ama onları geçiorum ..
---> OdanızdaKi PosTer Korn , Linkin park , c.ronaldo , ashle , atatürk , DMX , Limp daha 1 2 tne daha var ama onları geçiorum ..
bo_jack Bayan Üye 28 Ağu 2009 #45 ---> OdanızdaKi PosTer duvarım kadar karma karışık hiç bişey oyk ne ararsan var
ReLax BaBy Bayan Üye 28 Ağu 2009 #46 ---> OdanızdaKi PosTer maNqa - awRiL- Linqin paRk- HIM- qRub 84-zaKKum - yüksek sadakat fLan waR xD
DReNGL Bayan Üye 28 Ağu 2009 #47 ---> OdanızdaKi PosTer harry potter'ın wardı 4 yıl önce odamın heryerinde bi gün eve geldim bi baktım ki posterlerim çöp kutusunda o gün bu gündür poster falan yok=D
---> OdanızdaKi PosTer harry potter'ın wardı 4 yıl önce odamın heryerinde bi gün eve geldim bi baktım ki posterlerim çöp kutusunda o gün bu gündür poster falan yok=D
modaezo Bayan Üye 29 Ağu 2009 #48 ---> OdanızdaKi PosTer şimdi 6 doga resmi 3 atatürk resmi 5 tanede tanımadığım sarışın bir kadın resmi (kıyafet katoğlarındaki bir kadın)
---> OdanızdaKi PosTer şimdi 6 doga resmi 3 atatürk resmi 5 tanede tanımadığım sarışın bir kadın resmi (kıyafet katoğlarındaki bir kadın)
B Baybey1 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2009 #49 ---> OdanızdaKi PosTer hayko cepkin kafkafın oyuncuları ve atkısı mevzuniyet fotolarım mini kupır posteri
---> OdanızdaKi PosTer hayko cepkin kafkafın oyuncuları ve atkısı mevzuniyet fotolarım mini kupır posteri
s7e7v7e7n Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #52 ---> OdanızdaKi PosTer Children Of Bodom , Korn , Drowning Pool ,Amorphis
_-RoCk-_ Bayan Üye 12 Eyl 2009 #58 ---> OdanızdaKi PosTer avril lavigne, Nathan Kress bide sponge bob hahaha