"O top benim kalbime geldi"

bluee

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin Sanica Boru Elazığspor karşısında bulduğu beraberlik golü öncesinde sakatlık geçiren Bülent Ertuğrul yaşanan pozisyonu değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Sanica Boru Elazığspor karşısında Dirk Kuyt ile bulduğu beraberlik golü gündeme damga vururken pozisyonun kahramanlarından Bülent Ertuğrul o anı anlattı.

Bülent Ertuğrul Fenerbahçeli futbolcuların yaşanan pozisyonda topu taca atmaları gerektiğini söylerken, "O pozisyonda top benim kalbime geldi. Ben Fenerbahçeli futbolcuların topu dışarı atıp atmadığının farkında degilim. Ben olsam topu dışarı atardım, çünkü bir sakatlık yaşanmış durumda. Fair-play çok önemli. İyi niyetli düşünmek istiyorum, belki Fenerbahçeli futbolcular durumun farkinda değildir." diyerek sarı lacivertli meslektaşlarına tepki gösterdi.
 
---> "O top benim kalbime geldi"

Fair-Play beklediğimiz adam ; Mehmet Topuz.
İkisi bence çok uzak şeyler.
 
---> "O top benim kalbime geldi"

Tek bir hatadan bahsetmedim genel olarak söyledim

O daha kötü gereksiz fanatizm yorumunuzda gereksiz yere tahrik edici kelime var.
Fenerbahçe ve fair play çok uzak diyerek yorumunuzun kalitsini geriye çektiniz ondan bahsediyorum dediğim gibi gereksiz tahrik.
Fenerbahçe kötü takım diyebilirsiniz kimse sizi eleştiremez bu konuda ancak Fenerbahçe, Beşiktaş veya diğer takımlara fair playden uzak gibi cümleler kurulmamalı çünkü Fenerbahçe deyince orada çalışan doktoru hizmetlisi yöneticisi de işin içine giriyor ve ayrıca Fenerbahçe futbolla da sınırlı değil
Bireysel olarak oyuncuyu eleştirirsiniz o ayrı.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst