---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S Bilmiyorum.
^shékér kıs^ Bayan Üye 13 Ocak 2010 #942 ---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S ` nazLı ..' Alıntı: O yok. Genişletmek için tıkla ... .
İnci 1907 Prenses 14 Ocak 2010 #944 ---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S o şimdi babasının pc'den çıkmasını bekliyoo kemal amca hadi yaa :'(
---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S o şimdi babasının pc'den çıkmasını bekliyoo kemal amca hadi yaa :'(
inci_himes Bayan Üye 17 Ocak 2010 #946 ---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S tv karşısında çay keyfi yapıyo bal böcüğüm xD
endLesS Webmaster 17 Ocak 2010 #947 ---> ``O $imDi ``... (SénCé ) ? :S Ne biLiyim ya yapıyodur bıseyLer
K KızıLAteş Banned 19 Ocak 2010 #949 ---> ``O ŞimDi ``... (SenCe ) ? :S O Şimdi Cok Uzakda Ve İpeksi Saclarını (CocukLarı) Kokluyordur.....ve Tabiki Eşinin Yanındadır... Upsssssssssss
---> ``O ŞimDi ``... (SenCe ) ? :S O Şimdi Cok Uzakda Ve İpeksi Saclarını (CocukLarı) Kokluyordur.....ve Tabiki Eşinin Yanındadır... Upsssssssssss
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 #953 ---> ``O ŞimDi ``... (SenCe ) ? :S biLmiyorum
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 #954 ---> ``O ŞimDi ``... (SenCe ) ? :S Kendisine Sormak Lazım Bilmiyorum