---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S bilmiyorum:(
princezZita Banned 20 May 2009 #503 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S pis hocalar ysnden tatil qünü sınawa qitmek zrnda kaldı asqm ßnm x( ismimi kdlamasa iiydr
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S pis hocalar ysnden tatil qünü sınawa qitmek zrnda kaldı asqm ßnm x( ismimi kdlamasa iiydr
ıssız_ada Bayan Üye 20 May 2009 #504 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S msnde ve face de takılıyodur
N ` nazLı .. Bayan Üye 20 May 2009 #506 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S hiçbi fikrim yok
CrAyZ_RaP_GiRl Bayan Üye 20 May 2009 #507 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S O şimdi Ne Yapıyor Acaba Keşke Benim Ona Deliler Gibi Aşık Olduğumu Düşünse Ve Bana şans Verse
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S O şimdi Ne Yapıyor Acaba Keşke Benim Ona Deliler Gibi Aşık Olduğumu Düşünse Ve Bana şans Verse
G Gülümse. Bayan Üye 20 May 2009 #508 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Bilmiyorum. Benım için hala var ama ben onun için hala varmıyım onuda bılmıyorum.
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Bilmiyorum. Benım için hala var ama ben onun için hala varmıyım onuda bılmıyorum.
KaRaNLıK2 Bayan Üye 21 May 2009 #509 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S canSu^^' Alıntı: Bilmiyorum. Benım için hala var ama ben onun için hala varmıyım onuda bılmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben hepinize yeterim hahaha Ne bilim.
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S canSu^^' Alıntı: Bilmiyorum. Benım için hala var ama ben onun için hala varmıyım onuda bılmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben hepinize yeterim hahaha Ne bilim.
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 23 May 2009 #510 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S O Diye ßiri Yok
KeLebek_çıkmAzı Banned 23 May 2009 #512 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S o şimdi msndedir :/ ve bana yazmıyor
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #513 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S .HappineSs.' Alıntı: O Diye ßiri Yok Genişletmek için tıkla ... aynen o tamamen bitti o yok ki
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S .HappineSs.' Alıntı: O Diye ßiri Yok Genişletmek için tıkla ... aynen o tamamen bitti o yok ki
KaRaNLıK2 Bayan Üye 23 May 2009 #515 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Oha be butun forum aynı anda manıta kaybına ugramıs :s Ama zaten yok
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Oha be butun forum aynı anda manıta kaybına ugramıs :s Ama zaten yok
Buğra1 Kayıtlı Üye 23 May 2009 #516 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S BekarLık suLtanLık kısLar Yokkki
KaRaNLıK2 Bayan Üye 23 May 2009 #517 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Lavabodadır. manitadan kastım da şey zaten... hahaha
Buğra1 Kayıtlı Üye 23 May 2009 #518 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Bak qene annamadım hahaha O Yokkii