---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S bana msj atıo:p
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 15 May 2009 #442 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Yeni SevgiLisiyLe TakıLıyordur.
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 May 2009 #443 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S artık o yok ne yazık ki :'(
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 15 May 2009 #445 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Yeni SevgiLisiyLe TakıLıyordur . . .
LoKuMuM<3 Bayan Üye 15 May 2009 #446 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S break dans yapıodur
RappeR_qiRL Banned 15 May 2009 #448 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Uyuyodur canım benim
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 16 May 2009 #452 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Yeni SevgiLisiyLe TakıLıyordur . . .
G Gülümse. Bayan Üye 16 May 2009 #453 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Benı umursamadıgını , benı sevmedıgını , ''istemediğini'' sürekli kndısıne hatırlatıyordur. Yenı sevgılı buldugumu dusunuyodur sırf nefret etmek icin Bilmiyor ki bn onu hala cok sevıyorum
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Benı umursamadıgını , benı sevmedıgını , ''istemediğini'' sürekli kndısıne hatırlatıyordur. Yenı sevgılı buldugumu dusunuyodur sırf nefret etmek icin Bilmiyor ki bn onu hala cok sevıyorum
MaNiaCcK Kayıtlı Üye 16 May 2009 #454 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S DerSanede Test Çözüyo...
damir Banned 16 May 2009 #455 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Allah bildiği gibi yapsın.. Aşkısı ile beraberdir kesin..
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Allah bildiği gibi yapsın.. Aşkısı ile beraberdir kesin..
.isTaNbuL. Bayan Üye 16 May 2009 #456 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S o şimdi kesin birilerinin dişleriyle ugraşıyordur
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 16 May 2009 #457 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ßiLmiyorum.
Terk-i diyar Bayan Üye 16 May 2009 #459 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S dersanede sınavdadır
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 16 May 2009 #460 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ßiLmiyorum.