---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S okuldadır
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Nis 2009 #365 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S aynen ''O'' yOk oLmaSın Valla qeRek De yOk
SadeSu Bayan Üye 3 Nis 2009 #366 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Kızıyordur Bana Herşeyi Bitirdiğim İçin Belkide Unutmuşdur Bile Aklından Bile Geçmiyorumdur..
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S Kızıyordur Bana Herşeyi Bitirdiğim İçin Belkide Unutmuşdur Bile Aklından Bile Geçmiyorumdur..
PiscLik Kayıtlı Üye 3 Nis 2009 #369 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S OkuLda Bana Mesaj cekiyo Sanırım
SpOoK_q!RL Bayan Üye 3 Nis 2009 #370 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ßiLmiorum ßiLmeqde istemiorum sadece ndn ßöLe yaptıqını düşünmeq istiorum)=
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ßiLmiorum ßiLmeqde istemiorum sadece ndn ßöLe yaptıqını düşünmeq istiorum)=
SpOoK_q!RL Bayan Üye 4 Nis 2009 #376 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S mışıL mışıL uyuyodur (tatLı uykuLar aşkım(= )
Sary_ Bayan Üye 6 Nis 2009 #378 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S televizyon kumandası ile bütünleşmiş kzımızın göbükünü kaşıyor )
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S televizyon kumandası ile bütünleşmiş kzımızın göbükünü kaşıyor )
damir Banned 15 Nis 2009 #379 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ya içmiş bi yerde sızıp kalmıştır ya da aklınca benden intikam alıyordur bi şekilde. .
---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S ya içmiş bi yerde sızıp kalmıştır ya da aklınca benden intikam alıyordur bi şekilde. .
İnci 1907 Prenses 16 Nis 2009 #380 ---> ``O $imDi ``... (SénCé NaPıyOoRDur) ? :S o şimdi iş yerinde calışıyo