`O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

`O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

• Murat Boz

Oy: 8 32.0%
  • Hadise

Oy: 5 20.0%
  • Hülya Avşar

Oy: 1 4.0%
  • Mustafa Sandal

Oy: 9 36.0%
  • Zor bir karar / Fikrim yok

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
---> `O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

Hadisee

---> `O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

.

Son düzenleme:

Ben Mustafa Sandal ın şarkılarını dinledim ilk önce çoğu sonradan gelme Mustafa Sandal Derdim.

mustafa sandal

Musti...Hayranıydım kendisinin...hatta internete girmeme tek sebeptir)

tabikide hulya avsar. medyayi en iyi kullanan faydalanan biri olarak hulya avsari secerdim.
kadin medyayi kullanmasini iyi biliyor. hic bir zaman yok olmadi. herzaman kendisinden konusturmasini biliyor akilli biri kanimca.
hulayi secerdim kalici olmak istiyorsam sanat yada sahne hayatimda

Murat Boz

murat boz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri