O sahne çekildi !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Araba camındaki tecavüz sahnesiyle ünlü İffet filminin dizi versiyonu geliyor...

495002.jpg

Müjde Ar, 1982 yılında başrol oynadığı “İffet” filminin dizi versiyonunun çekileceğini öğrenince ilginç bir yorum yapmıştı.

Filmde Faruk Peker’in başını otomobil camına sıkıştırıp kendisine tecavüz ettiği sahnenin aynısını günümüz koşullarında çekerken bir kaza yaşanabileceğini öne süren Ar, diziyle ilgili “Bu iş sadece otomobil penceresinde çekilen tecavüz sahnesi nedeniyle yeniden çekilmiyor. Hem o sahne için çok heyecanlanmasınlar. O zamanlar otomobillerin camları çevirmeli kolla açılırdı, şimdi elektronik. Kıza tecavüz edeyim derken boğuverirler valla!” yorumunu yapmıştı.

Geçen hafta Beykoz Ormanı’nda çekilen bu sahnede Ar’ın rolünü canlandıran Deniz Çakır ile büyük aşkı Cemil’i oynayan İbrahim Çelikkol, kamera karşısına geçti.

Çelikkol soğukkanlı bir oyunculuk sergilerken Çakır’ın sahnenin gerginliğini fazlasıyla yaşadığı görüldü. Sahne herhangi bir kaza yaşanmadan tamamlandı. (Milliyet)

a_1.20110829144137.jpg

1.20110829145128.jpg

---> O sahne çekildi !

bu yuzden tv izlemek istemiyorum ailenle rahat bir tv izlemek varken kumanda elimde bekliyorum walla açık bir sahne çıkacak diye korkuyorum

---> O sahne çekildi !

turk sinemasina hayirli olsun :) sanat iicin sanat. :) sanata saygi aaa sizde ne cahilsiniz :)

birtane kadin var, adini bilmiyorum cok kokene biri, ihlamullar altindada oynuyordu elifin kaynanasiydi.
o kadin, diyorki ben koylu rolunde oynamiyorum :) soyunsa ama derki sanat icin soyunuyorum, sanat icin soyunan neden sanat icin koylu olmuyor???
ne buyuk celiski :)

sanat icin hersey sanat icin.. gozlerinizi yumun :)

ALLAH akil fikir versin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri