---> O mu Yoksa Bu mu ? köfte. alex mi PVH mi ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Haz 2020 #961 ---> O mu Yoksa Bu mu ? köfte. alex mi PVH mi ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Haz 2020 #963 ---> O mu Yoksa Bu mu ? sigara. güneşli bir gün - yağmurlu bir gün ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Haz 2020 #965 ---> O mu Yoksa Bu mu ? sıcak. norm ender - ezhel
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Haz 2020 #969 ---> O mu Yoksa Bu mu ? hiçbiri. komedi - dram ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Haz 2020 #971 ---> O mu Yoksa Bu mu ? mangal yapmak. avmde takılmak mı doğada vakit geçirmek mi?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Haz 2020 #973 ---> O mu Yoksa Bu mu ? kitap şiir mi roman mı?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Haz 2020 #975 ---> O mu Yoksa Bu mu ? baza. yoğurt mu ayran mı?
İnci 1907 Prenses 8 Haz 2020 #978 2'sinin de yeri ayrı ya. Ama kendimi kandırmayacağım sinema. Tren yolculuğu mu? Otobüs yolculuğu mu?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 8 Haz 2020 #979 ---> O mu Yoksa Bu mu ? Trene hiç binmedim:/ otobüs yolculuğu . Uzun bir yolculukta uyumak mi müzik dinlemek mi ?
---> O mu Yoksa Bu mu ? Trene hiç binmedim:/ otobüs yolculuğu . Uzun bir yolculukta uyumak mi müzik dinlemek mi ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Haz 2020 #980 Hiçbir zaman uzun yolculuk yaparken uyuyabilen biri olmadım. Müzik eşliğinde yolu seyretmek de, düşünmek de oldukça keyifli. Kendini yazılı mı, yoksa sesli iletişim kurarak mı daha iyi ifade edersin?
Hiçbir zaman uzun yolculuk yaparken uyuyabilen biri olmadım. Müzik eşliğinde yolu seyretmek de, düşünmek de oldukça keyifli. Kendini yazılı mı, yoksa sesli iletişim kurarak mı daha iyi ifade edersin?