---> Nymphadora Admin Olmuştur vay vay :) tebrikler
Caelia Banned 24 Şub 2016 #24 ---> Nymphadora Admin Olmuştur Vahameti gördüm, çekiliyorum. Tarzınızı sevdim, mutlaka tanışalım.
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Şub 2016 #25 ---> Nymphadora Admin Olmuştur Massacre' Alıntı: vay vay tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Erkal. :R Heretic.' Alıntı: Tebriklerrr. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. :Ü mortal00' Alıntı: Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Caelia' Alıntı: Vahameti gördüm, çekiliyorum. Tarzınızı sevdim, mutlaka tanışalım. Genişletmek için tıkla ... Sohbetinizin güzel olduğunu gördüm, tez zamanda tanışacağımızı umuyorum. :R
---> Nymphadora Admin Olmuştur Massacre' Alıntı: vay vay tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Erkal. :R Heretic.' Alıntı: Tebriklerrr. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. :Ü mortal00' Alıntı: Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Caelia' Alıntı: Vahameti gördüm, çekiliyorum. Tarzınızı sevdim, mutlaka tanışalım. Genişletmek için tıkla ... Sohbetinizin güzel olduğunu gördüm, tez zamanda tanışacağımızı umuyorum. :R
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Şub 2016 #27 ---> Nymphadora Admin Olmuştur Teşekkür ederim LIYA.
'Gülümse :D Prenses 24 Şub 2016 #30 ---> Nymphadora Admin Olmuştur amann tanrım didimmm hayırlı olsun kuzummmm
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Şub 2016 #31 ---> Nymphadora Admin Olmuştur :Ç Whatsapp yapalım arada sırada. Teşekkür ederim prenses. p