nones

nones

Bayan Üye

Merhaba düşlerforum halkı,

Benim adım Betül . 12 mayıs 1992 yılında gallerin aberystwyth kasabasın da doğdum. Evin en küçük çocuğu ve tek kızıyım. Çok çirkin bebekmişim, kapkara bir şeymişim hafiften kelmişim, resmimi koyardım bir daha bu sayfaya bakmayı düşünmezsiniz diye koymadım :D, Ananem beni gördüğünde amma çirkin çocuğun varmış demiş :D, 40 günlükken gemiyle Hollanda ya gitmişim, neyse ki büyümeye başlayınca tatlı bir çocuk olmaya başladım, sürekli gülen, penguen gibi bir bacaklarım varmış:D, yamukmuş hep dalga geçerdi küçük dayım neyse ki d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş :D, gel zaman git zaman konuşmaya başladığım zaman ilk dediğim şey “ü” müş :D Çok uslu bir çocuktum, geceleyin oyun oynama başlar sabaha kadar devam edermişim, en sevdiğim mutfaktan tencereleri alıp oynamakmış, çok oyuncağım varmış hiç kırmazmışım. Memlekete geldiğimizde 1 yaşındayken abim beni halıya sarmış, üstüme oturmuş kerata çok yaramazdı:D, bir kerede babaannem evinden kaçıp işlek olan yola kaçmışım, Babamın yüksek lisans bitirdikten sonra Türkiye den çagrılınca, 3 yaşımdayken ayrıldık. 4,5 yaşlarımdayken bir sakız vardı sigara şeklinde, dışını soyup içindeki sakız çignemeyi çok severdim:D, bilgisayarla o zaman tanışmıştım, çok seviyordum. Annem parka gitmeme hep kızarda, tınlamazdım giderdim :D, gittikten sonra yemek masamızın altına saklanırdım :D. Akrabamızın okulu var, onların yüzme havuzu vardı abimle beraber yüzmeye gitmiştik, 2 metrelik bir havuz, ben çıkmadım havuzdan dengemi kaybedip düşmüştüm, havuzun derinliklerime gittim boğuluyordum çok iyi hatırlıyorum. Zaman geldi okula başlamaya, anasınıfına gittim, ilkokula başladım hocam psikopat bir şeydi bütün öğrencileri aptal sayardı, okuma günü için kendisine bilezik aldırmıştı zorla, Hoca bir gün Atatürk uzanan kollar kırılsın demişti, aradan bir hafta kadar süre geçmedi hocanın kolu kırıldı :D, bu hocayla 2 sene çektim sonra 3 sınıfta 1 hafta okudum İngiltere ye geri gittik, çok zorlandım ilk gittiğimde yes no demeyi bile bilmiyordum :D, İranlı bir kız vardı 4. sınıfa gidiyor ve başörtülüydü kimse ona karışmıyor sorgulamıyor, hoşgörüyle karşılıyordu. Herşey orada farklılaşmıştı, özgürlük vardı, alışık olmadığım bir durumdu, küçüktüm özgürlük eşitlik nedir bilmiyordum, ne demekti onu bile ifade edemezdim, farklı olan bir şey vardı.Herkes seviyesine göre bir eğitim alıyordu, eksik olduğu noktadan başlayıp ders başlıyordu, derslere 2 tane hoca giriyordu, kendi dinlerini öğretiyordu öğrencilerine, milli güvenlik kitabında geçen sene okurken sadece ülkemizde din eğitimi var yazıyordu, bu gerçek değildir J, okulumuzda farklı milletlerden yaklaşık 20 tane Müslüman vardı Müslüman biri gelir bize dinimizi anlatır, arada sorular sorur bilene para verirdi :D. Camimiz eskiden kullanan spor salonuydu, bayramlarda yaş grubuna göre sureler dağıtılır, ona okuyanlara hediyeler dağıtılırdı, kadir geceleri hep bayanlar ve çocuklar camide toplanır hediyeler dağıtılırdı :D, ramazan ayları çok güzel geçerdi, her Pazar günü farklı bir millet yemek yapar bütün Müslümanları bir araya getirir. Ben 4. sınıfı 1 hafta okudum başka hiç okumadım. İngiltere deki hayatım bana çok şey kattı, bilinçlendim, farklı düşünmeme sebebiyet verdi, Türkiye geri döndük 3 sene sonra , Döndüğümüzde ben Türkçe yazmasını unutmuştum :D aksanım farklıydı, Türkçemizi düzgün konuşamazdım, çok zoruma giderdi, bir şeyler söylemek isterim ama yüzüme tip tip bakar, anlatamazdım ne diyorsun Betül derlerdi. Çok tembel bir örgenciyim oks için hiç hazırlanmadım, dershanede ne gördüysem onun yararını gördüm, oks girdim 2. tercihlere yetişebildim. Şansıma gittiğim okula bacımı sucugumu ve balımla tanışma fırsatı elde ettim aynı sınıftaydık Anadolu meslekten teknik sınıfına gittiğimizde beraber olduk, Birgün bilgisayar atölyesinde dururken bacım forum aramaya giriştik, girdiğimizde diğer forumlardan daha eglenceli olduğunu inanarak üye olduk. “Beth” diye üye olmuştum, 1 ay geçti pek girmedim sonra tekrar girmek için ne diye üye olduğumu unutunca tekrar üye oldum nones diye bu sefer.Bu girişimdi kalıcı oldum, ilk başta sohbet bölümünü girmemiştim, sonra girince birçoğunuzla tanışma fırsatı elde ettim, ilk forumda aşkımın msn i almıştım, sonra başka kişileri fırsatı elde ettim, foruma sürekli giriyordum çok iyi insanlar tanıştım, sizlerle tanışmak çok güzeldi. Forumun siyaset bölümünde tartışmayı çok seviyorum, belki bu sayede karşı taraftaki uyuz oluyordu :D, Hayatımda 3 kişiyi uyuz etmeye bayılıyorum Annem abim ve aşkım. annem deniz Baykal der, abimle kavga etmemek için odaya saklanırım :D, semihi uyuz etmek ayrı bir güzel :D. Benden öcünü almak için kıskandırarak uyuz eder , ama çok seviyorum aşkımı, o benim biricik Semihim.İyi kendisini tanıma fırsatı elde etmişim, mutluyum, Bana ne zaman senin aşık olduğunu göreceğim derdi kendisine aşık oldum:D, beni önceden çok uyuz ederdi öcümü alıyorum :p Baya bir isim takıyorum aşkıma 2mizden başka kimse bilmiyor.Kızınca bana çok güzel trip atıyor :D Hayırlısıyla aşkımı bana bağışlasın Allahım

Uzun ama benim hayatımda bir kesit J

Burcum boğa yükselenim yay
Gezmeye severim, ağaçlık alanlarda parkta
Hırslı bir insan değilim
Ders konusunda tembelim
Küçük şeylerle mutlu olurum
Sinirden ağlarım
Alışverişi severim
Sanatçı yada futbolcu hayranım yoktur, hiçbir insana hayran değilim
Galatasaraylıyım fanatik değilim
Hayalim bilgisayar mühendisi olmak

betülüm..canımsın...

rabbim ayırmasın sizi inşAllah...

tşk.ler canım...seni seviyorum...

betüLüm süpeR oLmuş sayFan :)
ciDDen kenDini çok qüzeL anLatmışsın :)
umaRım SemihLe çok mutLu oLuRsun :)
seni taNımak qüzeLdi :)

Hoca bir gün Atatürk uzanan kollar kırılsın demişti aradan bir hafta kadar süre geçmedi hocanın kolu kırıldı hahaha

güüzel tanıtmışsın canım..teşekkürler

"Şansıma gittiğim okula bacımı sucugumu ve balımla tanışma fırsatı elde ettim aynı sınıftaydık "
evet betülümm çok şanslıyız 4ümüzde iyiki snei tanıdık :D
Semihin kişisel sayfasına da yazdım Allah seni düldülüme bağışlasın die buraya da yazim Allahım inşallah sizi birbirinize bağışlar:D Seni çoookk seviorumm cnmm

Syfan çok gzeL oLmş BetüL..
Sinirden bnde ağLarm..:D

sağol canım, ortak yanımız var :D

"Şansıma gittiğim okula bacımı sucugumu ve balımla tanışma fırsatı elde ettim aynı sınıftaydık "
evet betülümm çok şanslıyız 4ümüzde iyiki snei tanıdık :D
Semihin kişisel sayfasına da yazdım Allah seni düldülüme bağışlasın die buraya da yazim Allahım inşallah sizi birbirinize bağışlar:D Seni çoookk seviorumm cnmm
Amin balım benim, bende seni çok seviyorumm canım
güüzel tanıtmışsın canım..teşekkürler
teşekkürler canım
иαzlı;1212596' Alıntı:
betüLüm süpeR oLmuş sayFan :)
ciDDen kenDini çok qüzeL anLatmışsın :)
umaRım SemihLe çok mutLu oLuRsun :)
seni taNımak qüzeLdi :)
sağol canım:2: inşallah canım
hepinizi tanımak güzel:)

Tesekkurler betul senı tanımak guseldı
teşekkürler
betülüm..canımsın...

rabbim ayırmasın sizi inşAllah...

tşk.ler canım...seni seviyorum...
Ablacım benim, rica ederim ablacım her zaman,
bende seni seviyorum ablacım

cok guzel tanitmissin cnm ALLAH sevdiginden ayirmasin hakkinizda hayirlisini versin :) tesekkurler

---> nones

seni tnaımak güzeldi Betul

ALLAH seni Semih ine bgışmasın :)

cocukluğunu okuyunca baya guldüm hea sölemeden gecemiycem :D

Atatürk uzanan kollar kırılsın demişti aradan bir hafta kadar süre geçmedi hocanın kolu kırıldı hahaha

Son düzenleme:
---> nones

Seni tanıdığım için mutlu oldum betül'cüm. Söylemeden edemicem benim en yakın arkadaşımın ismi de Betül...
Onu çok seviyorum..
Tanıdıkça seni de seveceğime eminim...:)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri