---> Nisa. Sanki bi yerden hatırlıyorum gibi... Allah sahibine bagıslasın :Ü
Sevda'Lı Bayan Üye 20 Ocak 2012 #101 ---> Nisa. Sanki bi yerden hatırlıyorum gibi... Allah sahibine bagıslasın :Ü
İnci 1907 Prenses 20 Ocak 2012 #103 ---> Nisa. bu yüzü bende bir yerden görmüş gibiyim tabi ne alaka oda ayrı benden bi Allah sahibine kavuştursun güzelsin
---> Nisa. bu yüzü bende bir yerden görmüş gibiyim tabi ne alaka oda ayrı benden bi Allah sahibine kavuştursun güzelsin
İskelet1 Bayan Üye 2 Şub 2012 #109 ---> Nisa. InnoCence' Alıntı: maşalllahh saçlara bayıldım Genişletmek için tıkla ... Tskler GameOver' Alıntı: Maaşallah Ablama Genişletmek için tıkla ... Tskler dawn0 bLoOdy' Alıntı: saçlara bitttim Genişletmek için tıkla ... Onlarda sana bitti pitbulljuu' Alıntı: Güzel kare. Asb (. Genişletmek için tıkla ... Amin. (.
---> Nisa. InnoCence' Alıntı: maşalllahh saçlara bayıldım Genişletmek için tıkla ... Tskler GameOver' Alıntı: Maaşallah Ablama Genişletmek için tıkla ... Tskler dawn0 bLoOdy' Alıntı: saçlara bitttim Genişletmek için tıkla ... Onlarda sana bitti pitbulljuu' Alıntı: Güzel kare. Asb (. Genişletmek için tıkla ... Amin. (.
*RéaLiSt* Bayan Üye 7 Şub 2012 #112 ---> Nisa. Shoptan ve üzerine isim,nik yazılı resim zihniyetinden vazgecersen duru güzelliğini görebiliriz belki..kimbilir.
---> Nisa. Shoptan ve üzerine isim,nik yazılı resim zihniyetinden vazgecersen duru güzelliğini görebiliriz belki..kimbilir.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #113 ---> Nisa. ALLAH SevdikLerine SevenLerine BağışLasın Nisa..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #117 ---> Nisa. 4MinoRMacH1Né' Alıntı: güzelsin Asb Genişletmek için tıkla ... Çapkın.xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #119 ---> Nisa. Çok kabaca bir davranısta bulunmusum böyle bir güzelliğe yorum yapmayarak özür dilerim. Güzelsiniz Allah sahibinize bağislasin.
---> Nisa. Çok kabaca bir davranısta bulunmusum böyle bir güzelliğe yorum yapmayarak özür dilerim. Güzelsiniz Allah sahibinize bağislasin.
İskelet1 Bayan Üye 9 Şub 2012 #120 ---> Nisa. Kabaca davranısı bana değil konuma yaptınız Bayım .d Hernyse Tsk ederim.