---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! kaderim buymuş :D
^shékér kıs^ Bayan Üye 28 Ağu 2009 #21 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! kaderim buymuş
toraman20 Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #22 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! O zaman niye geldin derim
atakan pınar Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #23 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! ben cede ama evt demesi için ısrara ederim
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! ben cede ama evt demesi için ısrara ederim
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Eyl 2009 #24 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! bay bay anca gidersin
İnci 1907 Prenses 21 Kas 2009 #25 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! cinayet sebebi. öldürürüm Allah etmesin
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! cinayet sebebi. öldürürüm Allah etmesin
Buğra1 Kayıtlı Üye 22 Kas 2009 #26 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Psıkopat askım qereken cewabı wermış saten xD
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Psıkopat askım qereken cewabı wermış saten xD
By_Quaresma Kayıtlı Üye 22 Kas 2009 #27 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Keyfi Blr Bize Kızmı Yoq
inci_himes Bayan Üye 23 Kas 2009 #28 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! 'kafan mı güzel şaka demi şakadır şaka' derim
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! 'kafan mı güzel şaka demi şakadır şaka' derim
mayguardian Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #29 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! gelini öpmeden bırakmam
İnci 1907 Prenses 13 Ara 2009 #30 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! hayır cevabı alınacak birisi deilim sanmıyorum hayır demez dersede bilmİyorum ya kötü olur xD
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! hayır cevabı alınacak birisi deilim sanmıyorum hayır demez dersede bilmİyorum ya kötü olur xD
ashli Bayan Üye 13 Ara 2009 #31 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Böle durumlarda insan medeni olamaz xD
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Böle durumlarda insan medeni olamaz xD
yalnızzz Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #32 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Allah korusun yaw ama bu zamana kadar aklın neredeydi derim...
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! Allah korusun yaw ama bu zamana kadar aklın neredeydi derim...
Έ έғګąʼnέ Banned 16 Ara 2009 #33 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! parçalarım onu orda gebertirimxD
M murat8898 Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 #34 ---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! ne diyon sen ya! kafayımı yedin! neden burdasın o zaman! (o=fikrim deyişti) (ben= çat!...
---> Nikah masasında evleneceğiniz kişiden 'hayır' cevabı alsanız! ne diyon sen ya! kafayımı yedin! neden burdasın o zaman! (o=fikrim deyişti) (ben= çat!...