---> Nick,İmza Arşivi,Msn Nickleri
Sıkıldım etrafıma yalancı gülümsemekten..
Hiç birşey olmamış gibi hareket etmekten..
"Unuttum onu artık..O kimmiş" demekten..
Ağlasam duyabilir miydin beni
Anlayıp********************************************************************** anlayamadıklarımla
Gidiyorum...
İçimizde oLan**********************************************************************
Kanımı donduran********************************************************************** ısıtan**********************************************************************
Durduran
βir kalemsen**********************************************************************
βir boş kağıt ..
mutLu aşk varsa da**********************************************************************
mutLu son yoktur ♥ ...
İhtiyar bir çocuktur hayallerim..
Sıkıldım etrafıma yalancı gülümsemekten..
Hiç birşey olmamış gibi hareket etmekten..
"Unuttum onu artık..O kimmiş" demekten..
Ağlasam duyabilir miydin beni
Anlayıp********************************************************************** anlayamadıklarımla
Gidiyorum...
soruLunca yanıtı
İçimizde oLan**********************************************************************
Kanımı donduran********************************************************************** ısıtan**********************************************************************
Durduran
βir kalemsen**********************************************************************
βir boş kağıt ..
mutLu aşk varsa da**********************************************************************
mutLu son yoktur ♥ ...
İhtiyar bir çocuktur hayallerim..