Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üzüldüm zannediyorsαn Şunu bil
Cαnım чαndı geçti çok чαkmαdın чαz gelir içimi sαrαr
Aчnı telαşlαr Kim bilir belki de bir α$k bαşlαr
Dαlgαlαnır deniz ne çıkαr
Durulur чαvαşlαr Ben özledim gαlibα seni* Bu чüzden bu kαdαr sitemlerim Sen üzülme αcıdαn bu sözlerim.. [Kαrşımdα görsem dolαr gözlerim..]
Bi dönebilsem geriчe bi dönebilsem
Bi görebilsem kendimi bi görebilsem.. Çekip αlsαm gizlice
savunmasızım Her beden kendi haLinde Bense ayrı bir dertte… İhtiyacım oLan bişey var derinLerde ULaşmak istiyor uLaşamıyorum…
##
Anlattıkça üşüyor
anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın " Mavi mavi ölüyorum "
##
Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar.
Çoğalıyordun... Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi.
s(b)ensizim. kendimin katili olmaya meyilsiz ellerim
yoksa beş vakte kalmadan sökerdim yüreğimden seni...
##
İnsanlık Giyinmeyin'de tanıyayım sizi!...
Kimse anLamıyor
Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum
Hayatta Hiç hata Yapmadım Diyosan Hiç yoLa başLamamışşsın
* mat bakmak. matlaştırmak etrafındakileri*
ve Şahı mat etmek. Şahlanmadan Mat edebilmekti.. O kızın istedikleri
géri sayıyorum ; üç iki bir sıfır éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim
*|Yine dopdolu gözlerim
sanki bilinmezin içindeyim ve Sen yine
yine
yine yoksun.. Boğazım düğümleniyor .. nefes alamıyor beynim ikilemde
GönLümün ♥ Sonsuz ßir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak ๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑ O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
† Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek † ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
ßöyLe 1 dünyada oLağanüstü we kusursz 1 aşk yaşıorm sninLe sewqiLim .. qökyüzü herqün snin hayaLnLe aydınLanıo.. qündüzLer sninLe kararıor.. qüneş snin sesin kuLakLarımdaykn batıyr.. Her anım sninLe doLu.. ßu AŞK diiL .. AŞKtnda öte sana duydukLarm! Sna aşığım.. KaLßim.. Ruhum.. Nefesim.. Tüm ruhum sna ait !.. İLikLerime kdr aşkınLa doLuym!!
Adına aşk koyduğum o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım.. Beni sevmemene isyan edip kaçmak Sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak Ruhumun en büyük yanılgısıydı (!) Hayat bana en acımasız yüzünü sevgimi inkar ettiğim ZamanLarda gösterdi...
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti Sadece camdan bir ayakkabı
gezinen bir göLgedir hayat gariban bir aktör
sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur
ve sonra duyulmaz oLur sesi bir masaLdır
gürüLtücü bir saLağın anLattığı
ki yoktur hiç bir anLamı...
arTık kıSacümLeLer kuruy0rum
sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!)..
Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ...
Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak
Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin
Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...?
-------------------------------
küÇükkÊn ßu kİz ßaşTaciiydi. ßüyüdü Şimdi kadÊr Ona kİydi..
---------------------------------------
MasaL diyaRLaRınDan qéLmi$ LaNeTLy bi!R MeLeg!m
ßu NasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim ??
----------------------------------------
Sonraduruyorum... Sonrasusuyorum...
İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime....
" Yan! " diyorum içime!..." Sadece sen yan! "
Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!...
kimse чüzde чüz qülemez.. . kimse чüzde чüz qidemez . qiden dönüчorsa
sevdiqinden deqil kaчbettiqindendir ! ve aradıqını bulamadıqından n n .. . dönene kapıчı açmaчın sevseчdi o qitmezdi hiç bir zaman ve sen
q e L m e ~ .. . ! o kapı hiç açılmaчacak sana !
eski rüzqarların sözü qeçmez terkettikleri dağlara
İlk terk ettiinde haftalarca ağladm... Geceleri odamı kapısnı kitliyip ağlayark bnm çektiim acıyı ona çektirmei düşündüm... ...
İntaar etmee kalkıştım.. saçmalamışım... Bu gün onu yolda gördüm..... Bunun içn mi dedim.. ... O kadar aciz
pasif ve caresiz duruyodu ki ... Hayatmda hiç bi zamn bu gün ki kadar mutlu olamam.. Çünkü artık o da acı çekio.....
Gözyaşım kurudu akmıyor aşkım Senin derdini senle ezberlemişim Sen giderken canım vurdunya beni Ben dönersem seni öldüreceğim Yıldızsız gecelerden
Güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmiydin O yârin elinde mutluydum teninde Ben öldüm bir
kere gelirmiydin Yıldızsız gecelerden Güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmiydin
kimse чüzde чüz qülemez.. . kimse чüzde чüz qidemez . qiden dönüчorsa
sevdiqinden deqil kaчbettiqindendir ! ve aradıqını bulamadıqından n n .. . dönene kapıчı açmaчın sevseчdi o qitmezdi hiç bir zaman ve sen
q e L m e ~ .. . ! o kapı hiç açılmaчacak sana !
eski rüzqarların sözü qeçmez terkettikleri dağlara
İlk terk ettiinde haftalarca ağladm... Geceleri odamı kapısnı kitliyip ağlayark bnm çektiim acıyı ona çektirmei düşündüm... ...
İntaar etmee kalkıştım.. saçmalamışım... Bu gün onu yolda gördüm..... Bunun içn mi dedim.. ... O kadar aciz
pasif ve caresiz duruyodu ki ... Hayatmda hiç bi zamn bu gün ki kadar mutlu olamam.. Çünkü artık o da acı çekio.....
Gözyaşım kurudu akmıyor aşkım Senin derdini senle ezberlemişim Sen giderken canım vurdunya beni Ben dönersem seni öldüreceğim Yıldızsız gecelerden
Güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmiydin O yârin elinde mutluydum teninde Ben öldüm bir
kere gelirmiydin Yıldızsız gecelerden Güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmiydin
Ellerim yanımda
kalır diyorum
bir oyUn oynaYalIm MI HErKeZ açSIn kalbİnİ...(!)
Sabah olduğunda uyanmak..
Gözlerimi açmak..
Nefes almak.. Yeni bir güne başlamak.. İstemiyorum ..
Ceza yemiş bir çocuk gibi..
Tek ayak üstünde durmak..
Dengeyi sağlamak..
Düşmemek için çabalamak..
Yordu artık. Yoruldum ..
Toprağın yağmura özlemi..
Kışın güneşe hasreti gibi. Bekliyorum .. Ölüm nerdesin!
Harfler okadar az ki
birinin içinde diğerinin anlamı var