Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GönLümün ♥ Sonsuz ßir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak
๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑
O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén
Ruh Kanserine YakaLanmış ZavaLLı ßir DiLsizin Ötenazisidir Şimdi Yaşadıqımız
0nun İçin ßaşLadı Gözü YaşLı ŞeytanLar ***ıtLar Yakmaya
Ve 0nun İçin Esrarkeş KızLar Siyah SaçLarına HüzünLer AstıLar Sessizce
Cirit Atmaya ßaşLadı ßaLyoz Gibi İnen ÖLüm DudakLarımızda
Narkoz Gibi ßir İhanet Aktı KanserLi HücreLerinden
Kezzap Gibi Yaktı ßu Adsız GözyaşLarın AvuçLarımı Çünkü ßen
GözyaşLarını TopLuyordum HaLa Ardından
† Bütün Ben'lerimi Alıp
Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana
En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım
İplerini Çekeceğim Sonuna Dek †
Gidene yol yakışır
Dönene bin yıl işkence ..
Şimdi ne söylesem yalan
Gözlerinden başka
ßu Gécé Ay TutuLdu .. Kimé TutuLdu ßiLmiyorum!? ßén TutuLmuştum Ya İşté
ÖyLé TutuLdu .. °° ßén Gördüm Şahitim °° Ay TutuLdu . ..
ßén TutuLdum Kimsé Görmédi Ay Kimé TutuLdu ßiLmiyorum ¿ ßén Sana TutuLdum .. Sonra Ay KurtuLdu ..
.☆ßén KurtuLamadım☆ .
♥♥ Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köprüler yıkılalı çok oluyor O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki
yangınım soğuyor Yeni köprüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köprüler ... Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köprüler ...
♥♥
hayatımda iki küme var. birisi hayal kümesi. zihnimdeki tüm platonik düşüncelerim bu kümede. diğer bir küme ise gerçek kümesi. bu kümedede yaşadıklarım var. ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor. iki farklı dünya. uyumak rüya görmek. ve uyanık kalmak gibi.
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti
gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim
senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair
biliyorum. Sende biliyorsun bende ki yerini . . . Biliyorsun nasıl sevdiğimi . Nasıl sevildiğini .
Ayaz soğuk her taraf insanLar dü$ünceLi Nedir demeLi piyon gibi bir o tarafa birde bu Yaka paça! siLLe tokat! İtiLmi$in kakıLmı$ın hikayesi gibi hayat ..
Ikimiz için yazilmis senaryoda iki acemi aşığın üstlendigi rolun altinda ezildik.. Yanlış zamanlarda yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu.. Rolümüzü yanlış oynadık.. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açılmamak üzere.. Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık.. Harap oldu duygular ezildi mutluluklar kirildi can..
Çok Nadir Gécé Dışarı ÇıkıpŞéhrin En Ücra Köşesindéki Méyhanéyé Atıyorum Kéndimi (( ßaşkaLarıyla İçiyorum Sévdamı .. ßén Séni İçiyorum; 0nLar Sana 0Lan Sévdamı ))
Sızıyoruz ..! Gözümü Açtığımdaßir Parkın ßankında ßuLuyorum kendimi İnsanLarın PisLikmişim Gibi (!) ßakışLarı Arasında Evé Zor Atıyorum Kéndimi İşé Gitmek İstémiyorsam Géçip Mabédinin Karşısındaki Kanépéyé * EvvéLki Gécéden KaLma Yarım Şişé Şarabı Dikiyorum Kafaya *
Mabédini Séyré DaLıyorum; Yaşadığımı Unutarak ..!
Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Sar beni başkasına yasakla + Al beni sevdam kucakla // // Bir daha gelsem şu dünyaya Yine seni severdim bu aşkla //
Melek yanaklarımdakelek kader ataklarında// Ayak bataklıklarda// Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta + Dünüm yarınımı sorgulamakta// Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında..//
▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫Adının karşısında acı yazıyor { ßütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi } senden yana cümleler bile▫ ▫ ▫
▫ ▫ ▫Gülüşlerim vardı benim▫ ▫ ▫
Ben kimim
ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil
numunem yok
sende kalsın aslım { Müstakil bir masaldı bitti işte } ▫ ▫ ▫ßen Aynı Haytayım▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫
. . . Yangın var içimde imdat! . . . Durdurma yüreğini kandırma dök içini anlat Birine bile güvenemedi yerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine . . . Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi’ durum Kısa yolu bulamadı yine aramız 'UÇURUM' . . . Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim . . . Zaten bu kafada değil seni evi bile zor bulurum. . .
İç içé kuytu köşéLérdé gözü dönmüş Pir dönmüş koLLarkén géL KoLaysa karşı géL o hiçé Büsbütün savunmasız kaçsana durma AdımLarın dostun artık néfésin yoLdaşın
. . . Arşa déğér başın işté o an ruhun ték sırdaşın
İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni 2 yönde ele al. 1 Kullanılmaya ihtiyacı var 2 Huzura varmak için yapılır psikolojk çetin savaşlar. Bağrına basılan taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım neyse kaderin çıksın falın. Benden bir dirhem sevgi çalamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenimayrı sillelerle sarsılan süvarilerim. Rabbın nefesi rüzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim.
| . . İki tanık var biri diLimdir biride virüs kaLemim ihanet etmez sözüm kağıda ve haLim Rabb'a TesLim öLümün sessizliğine eşsiz bir seda iLe girdim boğuLmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim. Benim kaLbim ısrarLa cennet kuşatmasında haLa ruhum bedeni terke maruz sevap artı günahLarLa öncelerimi dışlar sonralarım aklım firarda güller yare sevqi kanıtı benim eLimde . . | | . . PaPaTYa . . |
Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... Dün belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm
ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK güç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni... Sen sorguLarken ßeni kafanda ßen gözLerinin içine bakıordum kuşkuyLa.. ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana Oysa sen hep susmanın Koynunda..
Yanılmışım.. Yanılgılarla geçmiş ömrüm.. ve Ben daha yeni farkediyorum..Herşey senin gitmenle aydınlandı.. Ama benim dünyam artık karanlık | Herşeyin aydınlanmasıyla bilikte karardı dünyam ve sen artık yoksun benim bu karanlık dünyamda oySaki..
Adına aşk koyduğum o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım.. Beni sevmemene isyan edip kaçmak Sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak Ruhumun en büyük yanılgısıydı (!) Hayat bana en acımasız yüzünü sevgimi inkar ettiğim ZamanLarda gösterdi...
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda...
MutLuLuK öLDü acLıktan ediLdi maLup __YüzüNde tahrip izLeri maLum_
GüLüşLéRiM VarDı ßéNiM ßéN KiMiM ßéN NéRDéYiM TaM KarŞıYa qéÇéRKéN ßıRaKTığın o éL ßéNiM.
Zilimi çalsn serzenşiçime dolsn üzüntü Süreklilk ne zor bir iş Perişanlk pişmanlk çekilmsi en güç dertmş Sabır tüm sıkıntılarn anahtarıdr dorudr Düş kırıklıklarm sonucu ruhum yorgundr Ağaçlarımdn pişmanlk meyveleri sarkıor. Gözlerimden uyku çalanı ara ve bul patakla Gönlümn dipte kalan kısmnda arşivlenmş onca yara Yılan ve akreplrle dolu içnde bulunduğm yuva 1ileri haddni bildirmeli ölüm okuna kafa tutan kalkanlara Yaptıklarımdn sebp yapcaklarna hazırlklı yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlklı *** 1senmi kaldın tek akıllı? ~Bu tarla mayınlı! Ummadgn yer tuzakLı
beLki hiç durmadan uyusam iki gün çözüLür bu zor düğüm dünün benden aLdıkLarını beLki geri verir öbür gün... yaLnız kaLsam hiç kimse bana dokunmasa... yaLnız kaLsam bir köşeye sakLanıp uyusam... beLki hep sussam sussam iki gün kayboLur sonsuz hüznüm... dünün benden çaLdıkLarını beLki geri verir öbürgün...
Giт gidebildigiи кadar ne чapsam Degişmezsiи. . вeиiм gibi seveяsiи aмa Senin kadaя Sevilmezsiи..__________________ Sadece . Someone call the doctor Got a case of a love bipolar .
*
You're up and you're down
down
down
down...
Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Rüzgarlara bıraktığım deli kader
Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde *
KayboLsam- sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa....
Unutsam tüm masaLLarı KarışsammeydanLara..
géri sayıyorum ;
üç - iki - bir - sıfır - éksi bir
gittikçé soğuyor bu düş
saydam artık gözlérim ki bu iyiyé işarét . ..
bir vardı hiç yoktu ruhuma uçuşan kuşlar kondu
açmayan kokusuz çiçeklerim soldu
herşey birden yalan oldu yandı bitti kül oLdu..
hera$k kendi masaLını yarattı .. Seni periLere.. ßeni kaf dağının ardIna attı !
Bu espirideyok şaka.. İnsanlık kadavra !.. Sihirbazın sopası elinde.. *abrakadabra..!
Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi
heybetli araba-balkabağı oluverdi…
Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti
sadece camdan bir ayakkabı
kaldı sana ..
Gözümü kapattığımda
"Beni kimse göremez!"
Diyen küçük bir kızım..
düzeldim sandım ama hep bunaLmdayım ne mmkün denqede durmak ? Fırtınadan bir uÇurumdayım
sizinde zamanınız yaklaştığında belkide başlayacaksınız anlamaya hayat sadece garip bir ilüzyondur ortada .
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına
Teker Teker Sunacağım Sana
En Çok Hangisini İstiyorsan
Önce Onu ßoğacağım
İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...
saNa gösLerim diiL
yüReim...
beDenim... aqLıyor.!!!
Takvimlerden haberin yOkmu
geciyOr yillar..
yillarmi gecmis guneslermi sonmus derken
kac cicek soldu kalbinde..
dur yapma demek icin gec belki
ama yaprak Olup dokulmek icin cOkmu erken
ne Olursun aglada rahatlasin yillarin keske kossaydim yine umursamadan dunyayi cicekler koparsaydim...
aglamaya degmez bi hayat icin uzulmeye degermi? bir goz yasina bedel bi dunya icin hickirmaya degermi?
Paylaşmanın Asaletini
Hiç Bir zaman ßenciLLiğin ÇirkinLiqine Tercih Etme
& Öyle ßir SevqiLi Seçki Sen Onun İçin Ölümü Düşünürken O Senin İçinÇoktan Ölmüş Olsun..
Bir Oyun Deilmi Hayat Sahnelenmeyen Oyuncu OlmakDururken Seyretmek Neden?
Herşey Boş Dünyada Herşey Boş Hayatta Yaşadığım Kar Yanıma.... .
YAŞAMAK ANLAMAKSA ANLADIĞIN KADAR YAŞARSIN... ANLAYANA...
£y Karanlık Gecenin Hayırsız Zalim Kızı .. Sorgusuz SuaLsiz Asigim saNaaa uLannn (;
Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında
Seni ÇokSeviyorumA$k*Im...
a$k ÇekiLmez ßuraLarda ßen Hep Seni Aradım.. Duvarlara Senin iÇin Resim Çizip Agladım.. Sen uyurKen ßen Düşündüm.
Paylaşmanın Asaletini
Hiç Bir zaman ßenciLLiğin ÇirkinLiqine Tercih Etme
& Öyle ßir SevqiLi Seçki Sen Onun İçin Ölümü Düşünürken O Senin İçinÇoktan Ölmüş Olsun..
Bir Oyun Deilmi Hayat Sahnelenmeyen Oyuncu OlmakDururken Seyretmek Neden?
Herşey Boş Dünyada Herşey Boş Hayatta Yaşadığım Kar Yanıma.... .
£y Karanlık Gecenin Hayırsız Zalim Kızı .. Sorgusuz SuaLsiz Asigim saNaaa uLannn (;
Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında
Seni ÇokSeviyorumA$k*Im...
a$k ÇekiLmez ßuraLarda ßen Hep Seni Aradım.. Duvarlara Senin iÇin Resim Çizip Agladım.. Sen uyurKen ßen Düşündüm.