Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 gün geLr de 1 an..çokça zmnLardn sonra..
Geri dönp baktıında bLmem anLrmısn..
O snn 1 anının bnm 1 ömrm oLduunu
Ne çk sewLdiini artk çk geç oLduunu !!
Mutlu kal demeyeceğim
hayat senin.
İlgilenmiyorum.
Şimdi senin adının üzerini çiziyorum.
Söyleyeceklerim bitti.
Gidiyorum. Masalım ise
hiç başlamamıştı zaten.
Şimdi görebiliyorum
Bir meleğe aşık olmak gibi ..
Var olmadığını bile bile hayal etmek gibi ..
Sarmak için ellerini uzatıp
kanatlarını okşadığını düşünürken
havayla ellerinin dans etmesi gibi ..
Bir göz yaşı gibi ..
Onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
Bir meleğe aşık olmak gibi ..
Asla var olmadığını bilmek gibi ..
Asla olmayacağını bilmek gibi ..
Asla koklanamayacağını bilmek ama gene de yağmurda
Yâ sen terâzilrce âLtın yüklenmş gibisn!! Sen bir biLsenkeşke bilselrdi Herkesn tek hâkkı vâr Ömrü âLtn sepeti sânmâ Sepete konuln En sonundâ ruhsuz bir cesed olur Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki ânlık misafirdir ömür!! Bu neşenin sonudr elbet derin bi bâş âğrısıKâhkâhâlr bugün senin peki yâ bundân sonrâsı Gün geçer dost göçer
Çünküyok ki Çok döndüm Çok dolaştımyok!! Ve bendeanlamadım Aslı varken surete gerek yok!!!
Dönenlere küsme sakın Sen Dünya'ya küsebilir misin? Bilki kimine görebaba ocağıkimine göreyar kucağışu kürkçü dükkanı dediğin Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek en güzel yanı şu gençliğin
âdıŋı duyмâk Yetiyorsâ bu kâŁbiŋ âŁevŁeŋмesiŋe O zâмâŋ vârsın diyoruм her sâŋiye
SöyLeyecek sözüm çoktu AnLatacak yüzüm yoktu BiLiyorum her sözüm bir oktu Bundan sonra diLim LâL Hep LâL
LâL
""aşK artıK rahaT bıraK ruhuMu
ßazzı düşünceleri cıkarıp sılmek ıstersın aklının ucundan hazmedemedıklerinide KUSSMAKKKK çaresizzken şeytan bendeen yana olurr Alıpp götürmekk - eziyet etmek isterrrr sonu olmayann ısssız gemilerdeeee halaaa anlamadınmı bi çocukk daha yatarr bedennımde şeytanınn çocuğu--LANETIMDEN DEILL-- çürüüğü içinn gelirr bedeniimee
Ne acılar çektik ya neler yaşadık birbirimiz uğrun Neden bitiyor yine de Neden sevgimizle imtihan oluyoruz hep
Sevgilim Dön
Ne zaman seni düşünsemm senihatırlatacak en ufak bir şey görsemo kıraklarla dolu Yerim batmaya başlıyor yüreğime Artık sabahları yanlızca yanlızlığımla uyanıyorum
Keşke hep çocuk kalsaydım Avcuma denizi doldurabilseydim kuşlar gibi özgürce uçabilseydim hayallerle yaşasaydım masallarda dolaşsaydım baş parmağımı diğerine değdirip birdenbire tekrar çocuk olsaydım Ölüm nedir bilmeseydimaşk nedir tatmasaydım öfke nedir görmeseydimyaLan nedir duymasaydım kaLbim hiç kırılmasaydı veya bunLarı hiç anLamasaydım
Aklımla kalbimin "çıkmaz sokaağa" girdiği andayım !! :/
YaLnızca ßen
yüzLerce sen !
=]
AyrıLık ! Seni qörmezden qeLirim =]
Kendini kandırma kızım!
Ne sanıyosun sen hayatı pemße ßi eLbise mi ?
ßıkmadın mı etrafa
Pemße qözLükLerLe ßakmaktan!!
Ya da poLyannacıLık oynamaktan?
Geçmio i$te acıLar
Kaç kez anLatıcam sana
ßu i$Ler internet ßağLantısına ßenzer
ßi koparsa kaLırsın ortada !!
Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar?
ßak ßen acının taa kendisiym !
SessizLiği dinLiyorum $imdi we soLuğunu
Sustuğun yerde ßir $eyLer kırıLıyor
ßekLeyi$ diorum caddeLere
daLıp qidiorsun
Adını yazıyorum ßütün otoßüs durakLarına
Öpü$tüğümüz heryer adınLa anıLıyor
ßir de seni ekLiyorum susu$Larıma
Yüreği sızLamadan canımızı yakanın
er yada qeç werecek hesaßı war !
İçimde doLa$an aLkoL qißi sana qit qide sarho$ oLuorum!
\ 3 dostum vardı birisi öldü /
Birisi hayatımın en güzel gününde sırtını döndü İnanmak istediğim ; yılların gücüydü
Yıllar geçtiğinde gördüm hepsi birer öcüydü
Dostum ayağımın altında ezilen b*k böcüğüydü Güven ve güvensizlik ortası ikisinin bocası
Sevgiyle heyecanla başlayan her aşka acı noktayı koyar
[ Nokta! ]
Hata
affedilmez olaylara verilen takma isim
[ Mahlas! ]
Kader oyununu oynadığı zaman boynuna bağlı iple
Bir düğüm daha at
yoksa düşersin
[ Geber! ]
İlk değilsin bu sırada
ilk benim! Gelecek için düşlediklerim geride kaldı çoktan!
[ Yok! ]
[ Yazdığım tek şey YALAN
HAİN ve K*HPE! ]
««« Ęsiyor kavak yelleri başımda dostlarım da var aşkın yanında hayatımda
»»»
Geçiyor zaman acımasız dönmez geri umudum masallardaki gibi
|[ ღ ]| Sevse ßen|[ ღ ]| İçimdeki sevinçlerden bizi sevdim ben boşa değil gülüşlerden onu seçtiysem
Yana yana hüzünlerden mutlu geldiysem
Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar
Çoğalıyordun Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi Sonr Sonrası mı? Aklıma her düşüşünde seninle birlikte yeni hücreler doğurdu bedenim Ölüm gecikti
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti
gözlerim gerçege uyandı Bir aşk çizdim
senaryosu bana aitParçalandı düşüp gözlerimden Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair…
“O” sen değilsin artık ayyüzlüm Senin kirletemeyecegin bir aşk umudu tüter kandillerimde Sana dairlerden arınmış bir aşk İçine senin gözlerini katmayacagım
€n ߀n!m €n ߀t€r hæl!m$!n ærtIk
Na$ıl ol$a gözüMd€ Ha!n$!n Artık
GördüĞüm €n büYük Zal!m$!n arTık
Click this bar to view the full image.
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın
Narkoz aLmıs gibi Hissєttiqimdєn bєri attıgım hєr adım sєnkronizєHer kırık kєmik bana Ikinci sєfєri hatırLatıyor
Çarprazında kaldım hayatın boğulma korkusuyla ömrü derde vurdu bahtım 80 oldu ruh eşi ve gölgelerde tüm canım canımla oynar her bi akranımsa anlamaz ki bulamadım bi anlatın yağdı yağmur üstüme ve ıslanır sorunlu tüm hayallerimse bekleyin belli ki denizde yelken açtı sözlerim şuan ılık bi rüzgar tatminimde olsa sakinim ben bu tümeni çokca bekledim
Yırtık kalbim yamalı
Dostlarımın ücreti pahalıı
Ödemek zor qeride kalan tüm hesaplarıı
Şu qünlerde pamuk prensesin qözleri yaşlıı
Özrüm içinde frambua yemiş zanlı
Yine de sahipliğm içnde warolan duyqularım canlı
Sanırm en son karadenizde qemilerm battı
! Benden bu kadaяR !
bérabér yürüyéLım yaqmurun ısLLatıqı zıfırı karanLık o sokakLarda
bénı hıc bırakma korkuLarLa wé yanLızLıkLa doLu
bu toz pémbé hayaL dünyasında