Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yagmuru Seviyorum Diyorsun Yağmur Yağınca Şemsiyeni Acıyorsun. Kim
Tanır Beni .?
Şaşkınlığım Olmasa..
Güneşi Seviyorum Diyorsun Güneş Açınca Gölgeye Kaçıyorsun.bir cam kadar savunmasız
yaşıyoruz kendimizden çalarak !
Rüzgarı Seviyorum Diyorsun Rüzgar Çıkınca Pencereni Kapatıyorsun.İşte Bunun İcin Korkuyorum Benide Sevdiğini Söylüyorsun.UgrundaÖlmek Var Dönmek Yok Dediğim GünlereSimdi Tüküresim Var (;Ask Yasaklandı Artık Halka Acık Yerlerde Yerinden
edilmiş
ne
varsa
benim
Siz Abartıyorsunuz Rahat Yasamla Sapıtmayı.İstanbul Üzerinizden Gecmis Kızım Bırakın Korunmayı.Simdi Bir Bira İcip Seni Düsünmem Kadarsın.
Düşüyor içime dipsiz bir kova
yaşamak ne zor kalbi olana.
"Yaşamım bir şarkıcının iç çekme anıdır
Beş mevsim yaşarım yılda"
Bir tek gece
vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti. Bu da
öyleydi.. İyi ol, sağ ol, uzak ol. Ama bir daha görme
beni.. " ...
]Küçükken
de böyleydin. Şişe çevirme oynarken bile hep "doğruluk" derdin,
"cesaret"in yoktu hiç bir şeye "aşk"a olmadığı gibi..
Sürekli sevgili değiştirenlerin, seri katillerden hiç bir farkı yoktur..
Ajandama bakıyorum da ne çok ertelenmiş hayalim var yaşanası..
Seni
Kendimden BiLe SakLadımda
Kendimi Senden Kaçıramadım...
Şimdi
Senden Düşüyorum
...Sırtımdaki Bıcak Yarandan
Daha Keskinsin...
SöyLesene
SevgiLim
Hangi aşk'dan
Ödünç aLdım'da Seni
Hangi aşKa
ÖdüL
Verdim...?
Tarifini sorsalar.... Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi... Az
kalsın ölüyormuşum gibi...
Hiç 1 Zaman adam gibiSi beni buLmadı.. bu yüzden geriye baktığımda özLediğim tek 1 adam biLe oLmadı..!
Onca hatıradan geriye,
Bak Yine Bir hiç var elimde.
Koca Bir aptalım Ben ,
Seni sevecek,Sana güvenecek kadar Aptal !
Koca Bir deliyim ben,
Herşeyin üstesinden geleceğini sanan,
Senin Beni seveceğini sanacak kadar deli !
Her neySeee...Bu Aşktanda Kalan elimde Koca Bir Hiç !
Son Bir güNüm kaLsaydı saDecé ' O ' nu isteRDim ♥
Kusura bakma Dünya
biz seninle anlaşamıyoruz.!
Ya ben sana fazla geliyorum,
yada sen benim hayallerime dar geliyorsun.
Ayır bizi Hakim Bey
Zaten görücü usulü evlendik.
Ne ona sordular bunu alır mısın diye, ne de
bana sordular Dünya'ya gelir misin diye..(favorimdir .D )
Olmasa da sevenim..~~~~
Ağlayanım ~~~~
gülenim..~~
İlk sözüm son yeminim.! ~~~~
Ya seninle ya sensiz! ~~ ||||
İstersen sevme beni..! **
İstersen bekle beni ~~~~
Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz.... ~
Sevıyoruum ıste herkes duysunn ! sewmeyı bılmeyene ıbret olsn ,)
Diyemem gitme diye .. Bundan böyLe Gidene benden Sadece : güLe güLe
Hiçbir zaman geri dönmüyor, kaybettiğin onca insan... :/
Her gidiş ayrılık demek değildir, bazen ne kadar uzağa gidersen git, yüreğin hep bıraktığın yerdedir
°Gelen Ne Getirdi Ki, Giden Ne Götürsün.. Ben Hayatimdan Memnunum Beni Sevmeyen Ölsün..!
Üflediğim anda söneceksin, beni sadece rüyanda göreceksin.Emin ol en mutlu günümde en arka sıradan izleyeceksin .)
rtık endişem yok birini kaybetmek gibi. Yanlızım , yürüyorum ve mutluyum deli gibi
Çok geciktin,hemde çok,yok αrtık bizim çıkışımız,tüm yollαr kαpαlı bize;yαsαk elmαyız birbirmize
İnsn vardır fark edilmez Süsünden Kimi farksızdır Koyun sürüsünden... Ama her gördüğün şekle kaplma insan anlaşılmaz Görüntüsünden..
Ne iLk´tin Ne Son´dun... Hayatımda Sadece Bir Oyundun. SevgiyLe Doğdun. NefretLe SoLdun. Üzgünüm Tatlımm Ama Sende ~ UnutuLdun ~
Sahte Sevgililer Seni terk Ettiginde Benim Yoklugumu Anlayacaksın..Beni Baskalariyla Her Gordugunde..Kaybettiklerine Aglayacaksn..
Bir Sıcak eLe ihtiyacıN oLdugunda Diger eLini Tut , KimsedeN Fayda yok Bu Devirde ..
Bєn ßöyLє ağLarkєn O Şimdi mutLu , Bєn чapaчaLnızkєn O Sєvda doLu..! dєLicє Sєvmєnin ßєdєLi Bu mu..
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum
Hayatta Hiç hata Yapmadım Diyosan Hiç yoLa başLamamışşsın
* mat bakmak. matlaştırmak etrafındakileri*
ve Şahı mat etmek. Şahlanmadan Mat edebilmekti.. O kızın istedikleri
géri sayıyorum ; üç iki bir sıfır éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim
I've tried So haRd to teLL myseLf That y0u're g0ne But Though you'Re stiLL with me I've Been aLone aLL aLong
Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
Üstü çiziLmemin iri puntoLu harfLer duruyor gözümün önünde , ... onarıLmayı bekLeyen ...
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...,
LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê ..
.. Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor ..
.. GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê ..
.. Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor... "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor... "gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... !
Şimdi sırtımda iyice ağırlaşan geçmişimin karanlığında, sana dökülüyor kelimelerim.. Bir bir soyunup atıyorum üzerimden bırakıp gittiğin ne varsa… Geri çekiliyorum.. Tek bir söz bırakmayacağım giderken.. oysa tek bir söz yeterdi değil mi sevmelere…artık ne yana yürüsem , …hep bir adım ötemde duruyor uçurum .
Senin hayallerin başkayken hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni...
Artık dönüşü yoktur ,dönmelerimin bile ... Çaresizim... Ve çare-sizliğinim ... Çünkü öğrendim sırrı ,mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır ...
~
Bir gidişinle tutuşurdu Dilimin ucunda asılı kalan kelimelerim.. Bir gidişinle... Maviye çalan Umutlarım küllenmiş kor yığını altında kaldı.. Evcil acılarım yeniden canımı yakmaya başladı.. VE seni götüren ayaklarının altında heba oldu gözyaşlarım
Yapmaya calıstıgım ve zorlandıgım, Tek şey; Beynimden gecencinneti ,bedenime vurmaktır..!
Dünyanın en güzel rengine yabancılaştım. Artık bana ait kırmızıdeğildi o. Kime aitti? Ya da kimlere?
ßénim hayata yénikLigim
ßiLdikLérinizdén dégiL... hani varya anLatamadıkLarım, kéndimin biLé biLmédigi, ondan i$té tüm kayıpLarım... ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim... rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa...
Bu gönüL sna Tutkun.. SözLerin Yine susKun.. Ne oLursa oLsun arTıkk.. SenSizLikTen korKuyorum.. Bir araDayKen ayrıYız.. Herşeye ragmen DayanmaLıyız.. kayıP giTme eLLerimDen.. Korkuyorm SensizLikten..!!
sénsizLik Çok zor géLiyO ßana kaLßime söZ géçireMez oLdum! yoKsun yanıMda gene yanLızım. derdimi sözlerime yansıttım alıştım artık varlıĞına sensizim ama bak tek başıma yetmez sözler seni anlatmaya benim umudumsun yarınlarımda
..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş.
Kalbimi kırmayın aynalar, Bir suçlu arar gibi, Yüzüme bakmayın aynalar...
Başkası gibi baktığınız şu yüzümde, Her acı bir çizgiye imza atmış, Hüzün gözlerimde yuva yapmış, Gümüş teller saçlarımda dolmuş, taşmış,
ßénim hayata yénikLigim ßiLdikLérinizdén dégiL. hani varya anLatamadıkLarım, kéndimin biLé biLmédigi, ondan i$té tüm kayıpLarım. ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim. rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa...
Bir hayal kuşunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meğer . Şimdi arıyorum ... Bulamıyorum . İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ...
"Hani nerde koruyucu meleklerin" ..
'' ihtiraslarım minimal,gözlerimi kısıpta baktığımda gördüğüm tüm sıfatlarmı kompliman ''
'yabancıyım senin cennetine..
*
Ölüyorum son kez yanımdasın. Son kez tutuyorum o ellerini.
Gittin sen,tüm qidenLer qibi.. Tam beni tamamLıycağını düşünürken, yine ben ek*** kaLdım. GüLümşeyişLerim takıLı kaLdı yüreğimde. Sonu yok,ışığı yok bir yoLda ıssız,sessiz kaLdı sevdam. Ama sen qittin;tıpkı diğerLeri qibi..
Ben Yine Penceremin Önünde Gözlerim O Yıldızın Üstünde
Belki De Bakışlarını Görürüm Diye...
Kulağım Boş Rüzgar Sesinde Bir Ümit Sesini Getirir Diye
Her Gece Her Gece Bu Böyle...
Nasıl Uzaktaki Yıldızlar Parlak Gelir Ya Insana Uzakta Olduğun Için Tutkunum Sana En Güzel Aşklar Imkansız Gelir Ya Insana Imkansız Olduğun Için Aşığım Sana . . .
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum..
Demiş ki…
…markus aurelius;
Eğer bir dış etken seni üzerse duyduğun acı o şeyin kendisi değil senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır…
a$kım tatLım falan...Bi'baktım bana olmu$ olan....
(ya Yari Dalgali Olmali Deniz)--ya Tam Durulmali Ya Da Kudurmali(yari ümit Vermemeli Sevgiliye)-- Ya Adam Gibi Sevmeli Yada çekip Gitmeli...
.....Son bir kez ağla ßana Gözyaşın suLara Karışsın ..
küfLenmiş Ruhum unutmadı seni haLa ..
кüçüк кüçüк dαмLαLαя göL σLαcαк уαкıηdα ..
bir kentte aşk için geLmek ne güzeL ama sakın aşk için bir kenti terk etme'' demişti birisi..
oysa biLinmezLiğin yoLcuLuğuna biLetimi çoktan kestirdim beN; gidiyorum.. kaçıyorum.. yorgunum...
Bir MasaLın Yokmuşuyum Ben Hiç Ben OLmuşmuyum?
Hep Körkütük Sewiyorum..Hep Tövbeler Ediyorum..
KraL OLmayanLara Taç Taktım İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptım...!
Senden Haric Kimse Yoq...Sende Yoksun!
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
ÖLürken BiLe Yanımda OL SewgiLim Cennet BiLe ÇekiLmez Sensiz...!
Boşversene Sevgi İçinde sakLadığın YaLanındı senin Ve Ben Bunu Sana Hiç Söylemedim..Benim Üstümtede Deneyene Dek..