Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
``Sonbaharda yaprakLarı döküLen ağaçLar gibiyim
Benimde umutLarım döküLdü!
Son bi yaprağım kaLdı güçsüz dallarımda
Simdi tek çabam onu büyük fırtınaLara karşı korumak!
Senin yanındayken hayat canımı yakmıyor benim Aksine gülümsüyor bana. Zaman duruyor seninleyken Saniyeler geçmiyor Dakikalar atmıyor. Büyük bi mutluluk sarıyor dünyayı... Sevgin umutsuzlara bile umut ışığı oluyor. Sen varsın ya güneşte gülüyor bana ayda dünyada... Seni sevmek o kadar güzel ki... İyiki varsın.
Senin nefesine sıgındım...Bırakma beni - Sabır
Ben
ve
Sen..
Bir sınırın varmı sevgili ?
Kac kala durdum...
Yada kac gece vurdum son sabrına ?
Gec kaldık gibi;tıkandın bogazımda.
Cıkmazlardayım(z) -sözlerimi ciddiye almayın sacmalamalarla süslü kelimeleri görmezden gelin cünkü sadece cümleler icinde yolunu kaybeden bir körü oynuyorum- yolunu bulamayıp önüme gelene sacmalıyorum...
Belki cümleler icinde kaybetiklerimi arıyorum...
Sözlerim agırmı geldi sevgili?
Sıgdıramadınmı yüregine kaldıramadınmı ellerinle?
Yük onlarda degil aslında...
yük o sözleri cıkaran bedenin sahibinde..
Sahipmiyim sence..bende bir bedene ?
Yoksa sadece bir emanetmiyim yüreklerde...?
Seni kırdıklarım..
Uzun zamandır kuyular kazıyorum senin için Sakın korkma, düş bu kuyuya. En sevdiklerimin üzerine yemin edebilirim, Mesela senin… Güvenmelisin bana. Zararsız cin fikirler yazdım durdum hep, Kanmalısın, kandırmalıyım. Düşürmeliyim seni ağıma! Sakın korkma, düş bu ağa. En sevdiklerimin üzerine yemin ederim ki güvenmelisin bana Düşersen tutarım seni, canının yanmasına izin vermem asla..
Bazen acıttın canımı. Bi baktım gözyaşımdın. Bi baktım kalp ağrım. Ben bunLara da razıyım bitanem Senden geLen herşey benim boynumun borcudur. Herşey değerlidir benim için. Yeterki Sen oL. Hep oL. Benim oL. BenimLe oL.