Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek,kesik dokunuşlarınla,belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam.
Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi
Aah deli kız.. Hep deliydin sen.. hep çocuktun işte.. Sevmelerinde bir deliden beklenecek gibi deliceydi.. Bakmadın görmedin ondan başkasını o vardı senin dünyanda.. Hatta dünyan oydu senin.. O dönüyordu etrafında ya da sen onun etrafında..
Delilikti bu yaptığın ama farkında değildin! Alışmıştın zaten sana 'deli kız' denmesine.. O yüzdende umrunda değildi onun için yaptığın delilikler.. Seviyordun çünkü.. Seviyordun deliler gibi..
Ağlamak ne basit bir eylem oluyor şimdi bacası tütmeyen bir evde emanetken sıcaklığın../bilmediğim bir gözyaşına, yüreğimi düşürdüm ben!
benim olmadığın kadar "senindim" duymadın...
..Ama sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet... Gün gelir terk edebilir en sevdiklerini bile... Bir tek yalnızlığımız ömür boyu yalnız bırakmaz bizi... O yüzden bence aşk tek kişiliktir.
Ben o eski ben değilim Çok değiştim elde değil Ben o eski ben değilim Yüzüm gülse içim zehir
Ayrılığın sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında her gün ağlıyorum Akan yıllar sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında seni bekliyorum..