Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
~
Uykusuzluğumun sebebi gözlerin Bir de gülüşündeki tek gamze Gözlerimi kapatınca karanlık Açtığımda yüzüm yaralı Geçmezmiş bazı yaralar, derinmiş kederleri severken ölenlerin. Ölmeden unutmam lazım o zaman seni dedim Unutmak ölmek Kimseye söyleyemedim..
Soruyor şimdi arkadaşlarım; 'Nedir sendeki bu gelecek, evlenme merakı ? ' Yanıtlayamıyorum, susuyorum. Korkuyorum korkuyorum çünkü seni öğrenirlerse göze gelmemizden korkuyorum. Seni sorarlar sonra bana anlatamam, kıskanırım seni. Ne derler : Kıskançlık beterdir her şeyden.
Ben sana sevgilim demem;
Ben sana nefesim, günesim ,kocam, yar'ım.
derim.
Çünkü bilirim ki kalıcı olan onlardır <3
- Ve. . . Haziran gibiydi çocuklar yakmayan sıcaklıklarıyla Yüzlerinde yüzlerce iklim alabildiğine savunmasız ürkek ve masum . . ve böyle temizken hayat ne büyük günah işledik büyümekle. Hani diyorum ya ; umuda gülümse hep aç gözlerini yosun tutmuşsa da zaman aldırma ! Sen çoktan kapamışsın gözlerini yüzünde buruk bir gülümseyişi hediyebırakarak . . .
Derimi ve küskünlüğümü sıyır. Çünkü hayat kurban arar. Çekirgenin üçüncü sıçrayışı... Acı büyükse bu bana yakışır. Ama sıradansın ama vasatsın ama elveda. Baksana: Sana hiç gözyaşı hediye edildi mi? Mektuplarını sen yazmadan önce okudum ve sana gözyaşlarımı hediye etmeye karar verdim. Al avucuna doldur yüzündeki kabukları soy; kırmızının sızısını gör. Sokakta birine rastlayana kadar git. Ve ve ve asla geri dönme.