---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] aLdım bi kaçını sağoL Aysem (:
Aracely Eluveitie Bayan Üye 16 Kas 2010 #2,601 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] aLdım bi kaçını sağoL Aysem
AySe^^ Bayan Üye 17 Kas 2010 #2,602 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Sende sağol canım [:
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,603 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim.. Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece .. Aşk'tın sen! Gidişinden tanıdım..
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim.. Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece .. Aşk'tın sen! Gidişinden tanıdım..
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,604 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor..
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor..
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,610 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,611 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] `Silebilir misin sende kalan dudaklarımın nemini (؟) `
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] `Silebilir misin sende kalan dudaklarımın nemini (؟) `
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,613 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] * * * ¨* * * * *
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,614 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] `` ~ Boğazıma takıldın Aşkım, Sırtımdan vur da geçsin ~
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] `` ~ Boğazıma takıldın Aşkım, Sırtımdan vur da geçsin ~
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,616 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
AySe^^ Bayan Üye 19 Kas 2010 #2,617 ---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Ben buluta çok sarıldım, herkes ağlamaz sanırdı. Şimşeklerin ziline basıp kaçıp sonra ıslanırdım.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;] Ben buluta çok sarıldım, herkes ağlamaz sanırdı. Şimşeklerin ziline basıp kaçıp sonra ıslanırdım.