Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
```
İmkansızlıklar Değilmi Beni Sana Ve Buraya Bağlayan Söylemek İsteyipte Söyleyemediğim Sözcükler Değilmi Seni Bana Vazgeçilmez Kılan Karanlığın Ötesinde Kaybolmuş Işık Değilmisin Sen Hiç Beklemediğim Anda Karşıma Çıkan..
Anladım Bizim Kuşak Çok Takılmıyor Aşka Öncelikler Değişmiş Malum Devir Başka Genetik Bir Miras Gibi Hevesi Kalmış Derin Bi Yerde Yüzeyde Küçük Çapta
Şimdi Bir Yaz Aşkı Paklar Bizi Eylül'de Ayrılık Yeniden Yoklar Bizi Zaman İksiriyle Toplar Bizi Ben Aslında Çok Sevmiştim İkimizi
Bu cümleleri kuracak kadar aşırı dozda yalnızlık aldım. İyi ki damarlarıma dokunmadın.Gençlik çağımdın. Çift katlı mutluluklarım vardı seninle.Duvarları gözlerinle boyalıydı.Terin tenime yakışan en güzel kokuydu sevgilim. Dilimin ucuna kadar gelip geri dönmesi için bu kelimelerimin kafasına silah dayayacak kadar içime acı döşemiştin.. Adını da al git! Kokunu arkandan kargoyla yollarım.. Bu cümleleri hiç okuyamayacaksın.. Bunlar benim senin eline asla geçemeyecek olan e-mail acılarım..
♥"♥
Geçmiş siyah yazılmış bir yazı
ve nokta kondu sonuna.
Tüm pisliklerini de içine alıp
sayfa çevirdik;
ve yazdığım tüm kalemler renkli artık. Ve senin inandığın umud`a adını verdiğin ~benim. Her gece hayalinle yatağa giren kokunla uyumanın hayalini kuran. Senle uyanmak için saatini kuran senin için yanıp tutuşan Ben`im...
" Ne varmayı arzuladığım bir öte diyar ne de bir yerlerde bıraktığım kayıp bir cennetim var. Sadece çıkmak istiyorum. Çıkmakta değil çıkabilmek... Ben o ihtimali seviyorum. Seçeneğim olmasını kapının aralık kalmasını... Durmuşum bir eşikte ne bir adım geri ne bir adım ileri uzatmışım kafamı aralıktan dışarı srtımı dönmüşüm o cehennem sıcağına mutlu mesut çocuk çocuk soluklanıyorum serinlikten ötesi gerisi ne gam. "