Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Gözlerimin gördüğü, sen.. Yüreğime hapsettiğin, sen.. Gece rüyalarıma giren, sen.. Heryerimde, herşeyimde olan, sen.. Sen olmalısın bu şiirde, sadece sen..
- nasır bağlamış elleri yüreğinin kapısını yıllarca kapalı tuta tuta yağmur öncesi bir buluta gizlenmiş unutmuş olsa gerek zorludur, öç alır pişmanlığın elleri getirir kör insanı bilmediği bir hududa -
Aklımda resmini çiziyorum Biraz telaşlı görünüyorsun bir o kadarda hevesli. Bir yere gidiyorsun belli. Her zaman istediğin bir yere. Mutlusun Bir o kadar da üzgün. Bavullara koyup ta götüremediklerinin üzüntüsü mü bu ? Yoksa umutların tükenişinin üzüntüsü mü ?
Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur.Çünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var.
Seni ait olduğun çevre için değil,bana ait olman için değilkarşılığında beni sevmen için değil... Sadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim keske...