ANKET Niçin Arama motoru olarak Google'ı kullanıyorsunuz?

Niçin Arama motoru olarak Google'ı kullanıyorsunuz?

• Sahiden çok işimizi görüyor.

Oy: 4 26.7%
  • Yıllardır onu kullanıyorum, alışkanlık.

Oy: 7 46.7%
  • Özellikleri çok hoşuma gidiyor. ( Doodle, hesap makinesi, hava durumu vb )

Oy: 1 6.7%
  • Estetik bir görünümü var.

Oy: 0 0.0%
  • Diğerleri çok amatör geliyor.

Oy: 2 13.3%
  • Diğer ( Lütfen belirtiniz :R )

Oy: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

endLesS

Webmaster
Merhabalar, internet üzerinde arama yapmak için eğer Google kullanıyorsanız neden Google kullandığınızı sorabilir miyim?

---> Niçin Arama motoru olarak Google'ı kullanıyorsunuz?

Sahiden çok işimizi görüyor.

Aradığımız makaleleri, belgeleri, fotoğrafları, müzikleri en alternatif ve işe yarar linklerde bize sunuyor google. Bu sebepten dolayı Google arama motorunu tercih ediyorum.

Son düzenleme:

Valla işin özü internet ortamına 2005 yılında atıldım ve o zamanlarda tek populer arama motoru google vardı ve o zaman ki bilgisayarcıda google ayarlamıştı abi o gün bugündür devam ediyoruz fakat yeni çıkan bazı arama motorlarıda google ile başa baş diyebiliriz mesela yandex :)

Sahiden çok işimizi görüyor; rahat bir kullanış sağlıyor diğerlerine nazaran. Diğerleri ile kıyaslamak için tabi diğerlerini de kullanmak lazım. Kullanmayı denedim lakin ayak uydurmayı bırak, neyin nasıl olduğunu çözemedim.
Kullanım rahatlığı açısından biraz alışkanlık da söz konusu, şeçenekte bu ağır basmadığı için diğerini işaretledim.

Bu nedenledir ki; her şey böyle elimin altında iken, kullanışına da bu şekilde alışmışken yeni bir arayışa lüzum yok.

çok samimi, çok sıcak bir arama motoru :pp :D

Diğer;
Çocukluktan ona alıştık :eek:

internetin lideri, devi olduğu için..
içerik zenginliği için..

Özellikleri çok hoşuma gidiyor. ( Doodle, hesap makinesi, hava durumu,çeviri vb )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri