..
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Ocak 2009 #24 herkese ayrı ayrı çok teşekkürler. hepinizi çok seviyorum... hediyelere hayran kaldım valla.. çok mutlu oldum siz bitanesiniz..
herkese ayrı ayrı çok teşekkürler. hepinizi çok seviyorum... hediyelere hayran kaldım valla.. çok mutlu oldum siz bitanesiniz..
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Ocak 2009 #27 ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1168397' Alıntı: doğum günün kutlu olsun canımın içi bensiz olurmu hiçççç.... Genişletmek için tıkla ... saol olmaz tabi canım benim.. teşekkürler jakalins
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1168397' Alıntı: doğum günün kutlu olsun canımın içi bensiz olurmu hiçççç.... Genişletmek için tıkla ... saol olmaz tabi canım benim.. teşekkürler jakalins
G Gülümse. Bayan Üye 6 Ocak 2009 #28 Dogum gunun kutlu olsun bıtanem senı ne kadar cok sevdıgımı sende biliyosun. Hep boyle agır baslı kalman dılegıyle. Nıce mutlu yıllara
Dogum gunun kutlu olsun bıtanem senı ne kadar cok sevdıgımı sende biliyosun. Hep boyle agır baslı kalman dılegıyle. Nıce mutlu yıllara
CADIII Bayan Üye 6 Ocak 2009 #30 Herşeyin gönlünce olduğu bir ömür dileğiyle....Doğum günün kutlu olsun!
lamazigo Bayan Üye 6 Ocak 2009 #34 dogum günün kutlu olsun yeni yaşın sana gönlunden gecen tüm güzellıklere sahıp olmanı şaglar inşallah...
dogum günün kutlu olsun yeni yaşın sana gönlunden gecen tüm güzellıklere sahıp olmanı şaglar inşallah...
DiReNiS Bayan Üye 7 Ocak 2009 #36 vışş... çağlamm bitanemmm iyikidoğdn...beraber nice mutlu senelere.... seni seviyorum...