Nice Mutlu Senelere Asi Ruh =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Nice Mutlu Senelere Asi Ruh =)

Doğum Günün KutLu oLsun...

Hediyen...

APPLE-MACBOOK-2-0-GHZ-13-3-inc-Ekran__38678235_0.jpg

MutLu yıLLaR RenktaŞım ALLAH SağlıkLı huzurLu ömür Versin..

Sen şimdi paristesin ya Benim için french kiss deneyimini yaşa.tanışmamız biraz sıkıntılı olsada(sen dahil aminor,asker semih, ruthuless aklıma gelmeyen bir kaç kişi olabilir gücenmece yok malum yaşlanıyoruz: d) konuşarak herşey çözülür savının örnekleriyız.konuşmadan direk banlayan yönetici arkadaşlarıma selam olsun.:) yalnız tarihte bir sıkıntı var müsadenle düzelteyim 2009 sonu değil ortasıydi xD O kadar entrika aksiyon aşk macera döndüki normal şartlarda görüşebileceğimız bir elin parmağı kadar kaldık üstelik forum yasaklarina rağmen.:Ç doğum günü kutlamasından ziyade daha çok basına(üyelere) tanıtılmış biri gibi hissettim kendimi.:) iyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.her zaman başımın üstünde yerin var.hazır bekar evi varken kaçırma bu fırsatı bir haftalığınada olsa kaç gel.yaz okuluna kalırsanda gel neticed yaz burada daha iyi okunur : )

Rock soul,reis,yeşil,karsiyakalı,kadir,lakovic,ceon,esra,berat,hayal,balböceği,defferent girl,bordomavi,efsunkar,alican,casper,bynmia,anıl,bluee, musti,sercan,aslı,tatlı cadı,amor.. (ismini atladığım varsa şimdiden özür dilerim.) hepinize ayrı ayrı mesajlarda teşekkür etmek isterdim ama tek mesajda etmek durumundayım affınıza sığınarak öğrenci olupta netbooku,notebooku,macbooku vs vs olmayan ender öğrencilerdenim.xD internet cafedemi yok sorusunu soracak zeki bir arkadaşım çıkacaktır eminim. :Ç çok teşekkürler iyi dilekleriniz kutlamalarınz için .

Doğum günün kutlu olsun Akııın
yaslandın neyini kutluyosak :M

Sonuna kadar dinle sarkıyı lütfen .. =)

21 Yaşına Mı DAyandın Şimdi
Eşşek Kadar Adam Olmuşsun

Doğum Günün Kutlu Olsun Aga.
Hayatta İstediğin Herşeyin Gerçekleşmesi Dileğimle.

@kapris,teşekkür ederim ama youtube videolarını izleyemiyorum heleki uzun hava hiç dinlemiyorum.:)
@Locke,çok teşekkür ederim
@alii, yaşımı deşifre etmenin hışmıyla seni kınıyorum.teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Gönlünüzdeki tüm dilekler ve sağlık, huzur, neşe hayatınızdan eksik olmasın.

ömrümün baharına yaz aşkı olurlar ancak.xD
Adam üç yıl doğum tarihimi öğrenmek için uğraşmış sen bir dakikada yaşımı söylüyorsun: d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri