beni yaradan allaha tabikide
- BuŞRa - Bayan Üye 25 Eyl 2008 #42 Önce yaradana,sonra yüreğime,sonra da fiziğime tepeden tırnağa kendime...!
KaRaNLıK2 Bayan Üye 3 Eki 2008 #51 ya ben bu konunun başlığını görünce tırstım ilk sen neyine güvenion kardeşim kimsin sen tarzı bişi sandım deilmiş önceden cevap yazmıştım ama akıl diim tekrar
ya ben bu konunun başlığını görünce tırstım ilk sen neyine güvenion kardeşim kimsin sen tarzı bişi sandım deilmiş önceden cevap yazmıştım ama akıl diim tekrar
ultra_merve Bayan Üye 25 Eyl 2010 #54 ---> neyinize güveniyosunuz ? ilk önce allahıma sonra kendime ..
Erva Bayan Üye 1 Eki 2010 #55 ---> neyinize güveniyosunuz ? Allah'ıma ve onun izniyle tüm özelliklerime güveniyorum..
BravehearTs Kayıtlı Üye 1 Eki 2010 #56 ---> neyinize güveniyosunuz ? Kendime .. Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Eki 2010
_zeynep_ Bayan Üye 1 Eki 2010 #57 ---> neyinize güveniyosunuz ? Benii yaradana bidee tepeden tırnağa kndime
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 6 Eki 2010 #58 ---> neyinize güveniyosunuz ? BravehearTs' Alıntı: Gtüme Genişletmek için tıkla ... :/