Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni aTtjFvP73tk
M Moreas Bayan Üye 1 Eki 2013 #2 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni Bu çok iyi işte.
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Eki 2013 #3 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni Puurple' Alıntı: Bu çok iyi işte. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim...
---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni Puurple' Alıntı: Bu çok iyi işte. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim...
Y yasarcan Kayıtlı Üye 3 Ocak 2014 #4 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni Teşekkrler
H HaDeS Kayıtlı Üye 11 Ocak 2014 #5 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni yasarcan' Alıntı: Teşekkrler Genişletmek için tıkla ... Dinleyelim o vakit
---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni yasarcan' Alıntı: Teşekkrler Genişletmek için tıkla ... Dinleyelim o vakit
M Moreas Bayan Üye 11 Ocak 2014 #6 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni Dinleyelim bir kez daha hatta defalarca...
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Mar 2014 #7 ---> Neşet Ertaş - Gülşen Kutlu - Bir Bakışta Yaktın Beni dinleyemen kalmasın...