---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. Yalova'ma.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 9 Kas 2013 #483 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. amerika
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Kas 2013 #491 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. Hac'ca
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 22 Kas 2013 #494 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. Bir Yılbaşını daha Amsterdam'da geçirmek ısterdım
BadMatmazel توغبه Prenses 22 Kas 2013 #495 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. [hsN.]' Alıntı: Bir Yılbaşını daha Amsterdam'da geçirmek ısterdım Genişletmek için tıkla ... Hahhah amsterdam evet
---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. [hsN.]' Alıntı: Bir Yılbaşını daha Amsterdam'da geçirmek ısterdım Genişletmek için tıkla ... Hahhah amsterdam evet
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 29 Kas 2013 #498 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. BadMatmazel' Alıntı: Hahhah amsterdam evet Genişletmek için tıkla ... Bu dünyada rahat rahat yaşayabilcegım tek ülke.
---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. BadMatmazel' Alıntı: Hahhah amsterdam evet Genişletmek için tıkla ... Bu dünyada rahat rahat yaşayabilcegım tek ülke.
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 29 Kas 2013 #499 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. Sri lanka
Queen2 N.❤ Prenses 29 Kas 2013 #500 ---> Nereye Gitmek iSterdin. .?. ben uzak yere gitmezdim Ankara olsun yeter xD